Arama sonuçları: *

1. King Of Arnor

Lisede Koro Zorunlu Mu ?

12.sınıfım okulda müzik dersini seçtim çünkü test çözebiliyorduk. Şimdi ise hoca bizi zorla koroya aldı ve çıkarsak disipline verip 0 vereceğini söylüyor böyle bir hakkı var mı ben konulardan geri kalıyorum
  2. King Of Arnor

Hearts Of İron 4 Genellikle Hangi Ülkeler Oluyorsunuz

Ben Amerika Fransa Türkiye ya da Bulgaristan oluyorum.
  3. King Of Arnor

Yıllardır Aradığım 2 Çizgi Film

Merhabalar yaklaşık 2011-2012 yılları arasında ismini bilmediğim bir kanal vardı. Sanırım planet çocuktu yazısı renkliydi hatırlamıyorum o kanalda 2 tane çizgi filmi çok sevdim 1. Bir ninja çizgi filmiydi bazı ninja çocuklar bir akademide ninja eğitimi alıyorlardı. 2.(filim mi çizg film mi emin...
  4. King Of Arnor

Nasıl Para Kazanırım

Arkadaşlar para kazanmak istiyorum ama 16 yaşında olduğum için çalışamam.Para kazanmamın asıl amacı telefon almak istiyorum elimdeki toplam bütçe 800 tl eğer 18 yaş üstü bir şey derseniz onlarla ilglenebilirim abimle konuştum onun adına yaparız cevaplarınızı bekliyorum
  5. King Of Arnor

5. Ve 9. Sınıflar Açılıyor

Arkadaşlar 5. ve 9. sınıflar 2 kasımda açılıyor
  6. King Of Arnor

Bıktım Artık Fanboylardan

Arkadaşlar artık bıktım forumda çok fazla fanboy var ama öyle böyle değil adam ölümüne tüm markayı savunuyor şu forumda fanboyluk yasaklanmalı adam birde kışkırtarak konuşuyor çok fazla bilgis varmış gibi aynı ürünü satın aldım bende ve birçok insanda böyle bir sorun var diyorum adam cahilmisin...
  7. King Of Arnor

Ne Zaman 80+Bronze olurum

80+ bronze nasıl olunuyor kaç mesaj lazım
  8. King Of Arnor

Corona Bitince Pc Donanımları Düşermi

diyelimki coronanın aşısı bulundu herkes iyileşti pc ve donanım fiyatları düşermi
  9. King Of Arnor

Euro 8,99 Ne Düşünüyorsunuz

10. King Of Arnor

Vücüt Kilo Oranım İyi Mi?

15 yaşındayım kilom 68 boyum 1.72 basketbol oynuyorum sizce vücüt kilo oranım iyi mi
Top Bottom