Arama sonuçları: *

1. Batuw

HANSUO AÇIKLAMALARI !!!

ben itibar suikasti olmasına güveniyorum
  2. Batuw

Hansuo olayı hakkında ?

Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu...
  3. Batuw

Forum üyeleri kaç yaşında ?

Arkadaşlar herkes oyun oynayabiliyor saatler boyu forumda merak ettiğim bu zamanı nasıl bulduğunuz üniversite üstü arkadaşlar mesleklerini belirtilerse çok güzel olur
  4. Batuw

Harp okulunu bırakıp hukuk okumak ?

Arkadaşlar 2 yıldır harp okulunda okuyorum fakat bazı şeyler beni cidden çok bunalttı ve burada mutlu değilim eğer başarabilirsem okulu okurken yks girip hukuk kazanmak ve aile evine dönmek istiyorum en azından biraz daha mutlu ve rahat olacağımı düşünüyorum zaten askerlik mesleğini seçmesem...
  5. Batuw

Dışarıdan hukuk nasıl bitirilir normaliyle aynı işlevi görür mü ?

arkadaşlar eğitim kitapları ve konuları çok ilgimi çekiyor ama farklı bir mesleğim var dolayısıyla üni okumam mümkün değil br yerlerde duymuştum internetten çalışıp hukuk bitirmeyi savcı olmak isterim bunun için nasıl bir yol izlemem gerek yani zevkine çok sevdiğim bir dal aynı oyun oynamak gibi...
  6. Batuw

Bilgisayarı telefonun depolaması nasıl yaparım ?

Arkadaşlar telefonum general mobil yenilecek bütçem yok telefondaki fotoları mesajları vs bilgisayara yansıtan bir uygulama var mı ? ayriyeten askeri öğrenci oldugum için akıllı telefon yasak ama pc serbest evet .d bilgisayara telefonu bağlayıp telefon kapalı olsa bile arama yapabilir miyim ...
  7. Batuw

Aldığım laptop Tuf a15 daha önce aktif edilmiş ?

Aldığım laptopu asus hesabıma kayıt etmeye çalışıyorum ve seri numarasını giriyorum fakat daha önce aktif edilmiştir diyor asus destek bana bu konuda yardımcı olabilir mi ? ve iade etmeme gerek var mı cihazda bir sorun göremedim .
  8. Batuw

KYK kredi limiti nedir ?

arkadaşlar bu sene üniversiteye başladım ve kyk kredisine başvurdum çıktı geleli bir hafta falan oldu 4k vardı içinde çektim ama kredi kartı limiti diye bir şey gördüm 8k tl bu krediyi nasıl kulllanabilirim ve bunun ödemesi önümüzdeki ay mı oluyor mesleği elime aldığımda mı msü deyim o yüzden...
  9. Batuw

247k siralamaya deniz subaylığı gelir mi

Arkadaşlar ayt matı kaydirdim muhtemelen başımdan kaynar sular döküldü tüm mülakatları geçtim sözlü çok iyi spor 80 gelir mi
  10. Batuw

Günde 100 tl kazanmanın yolu var mıdır ?

harçlık çıkarmak için böyle bir iş var mı mining vs günde 30 tl gibi bir şey bırakıyormuş ekran kartım 1660 çok fazla kasamaz aklınızda bir şey var mı
  11. Batuw

Kendi arşivimi bulma yolum var mı ? MSU

Arkadaşlar güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yazıyor ya orada nelere bakıyorlar önceden benim bakma şansın var mı? Bir sıkıntı yok ama riske atmak istemiyorum
  12. Batuw

Yıllanmış yara için krem önerisi

10 yıllık falan çenemin altında kapanmasını sağlayacak bir krem var mı MSÜ için
  13. Batuw

MSÜ netleriniz nasil ?

Ben 380 puan almışım dho istiyordum geliyor sizin nasil
  14. Batuw

Çok oyun oynayinca sizde bulanık görüyor musunuz ?

Arkadaşlar rust oynuyorum bende bazen çok uzun sürüyor bir haftadır günde bazen 12 saat oynuyorum bazen geçiyor bile bu şekilde oyun oynadığım zamanlar görüşüm bulanıyor bırakıp norma yaşamaya başladığımda bir iki güne geçiyor gözlerimde miyop yok astigmat 0.25 ve 0.5 sizde de oluyor mu
  15. Batuw

Boyun düzlüğü MSÜ ye engel mi

Arkadaşlar ortopedik yastık sipariş verdim etkisi olur mu ve boyun duzlugum mü var doktor bir şey demedi de kendim bakarken dikkatimi çekti
  16. Batuw

Bilgisayar kullanarak nasıl para kazanırım

Arkadaşlar çok değil 2/3 k ihtiyacım var bir yol biliyor musunuz acaba ?
  17. Batuw

MSU nuz nasıl geçti ?

70+ bekliyorum dho istiyodum sizde durumlar nedir arkadaşlar gecmisolsun
  18. Batuw

MSÜ ye girecek arkadaşlara başarılar

Arkadaşlar yarın MSÜ var MSÜ için giren herkese bol şans dilerim o7
  19. Batuw

MSÜ soruları satılıyor iddiası

Arkadaşım dedi banada gerçeklik payı olabilir mi 3600 dolarmış
  20. Batuw

MSÜ taban puan ne olur ?

DHO için taban puan sizce ne olur tahmininiz var mı?
Geri