Arama sonuçları: *

1. Z

Eskişehir osmangazi de okunurmu

Bu sene malum yks 2024 öğrencisiyiz siyaset bilimi ve kamu yonetimi istiyorum netleri sene sonuna kadar yapabilceğim düzeyde istiyomus fakat eskişehir sizce nasıl
  2. Z

Yüzümdeki siyah benler nasıl gidsr

Arkadaşlar son bir kaç senede yüzümde inanılmaz derecede küçük siyah benler çıkmaya başladı büyük ihtimal bir kaç sene içinde yüzüme güneş kremi sürmeyip öyle çıktım ondan olabilir ama çok rahatsız edici bir görüntüsü oluyor bunlar ameliyatla ile mi gecermi yada herhangi bir dermatologa gorunup...
  3. Z

Yks ayt süreci nasıl halledilir?

Arkadaşlar bu sene 12. Sınıf olucam fakat yazın işten çalışmaktan ötürü zaman ayiramadim ve ayt matim şuan berbat 0-5 net arasındayım diyebilirim fakat tyt sosyalim iyi Türkçe ise 20-25 net arası bu sene ayt halledilebilir mi istediğim bölümler suanlik siyaset bilimi ve kamu yönetimi veya MSÜ
  4. Z

Oy kullanma yaşı sorunu

Arkadaşlar 3 mart 2005 tarihinde doğdum şimdi oy kullanabilcekmiyim yada 18 yaşımı bitirdikten sonramı kullanabilcem?
  5. Z

Jawline topu zararlımı

Arkadaşlar yeterli kiloda olmama rağmen gıdık bölgem çok büyük ve bende bu topu almayı düşünüyorum fakat zararlımıdır
  6. Z

Kilo vermek için hazırladığım içecek yararlımı

Arkadaşlar sabah pek kahvaltı yapmayı sevmeyen birisiyim o yüzden bu sıcak aylarda yulaflı milkshake denilen içeciği yapmaya başladım fakat yararlımı bilemedim kilo vermek istiyorum sizce bu içecek işe yararmı 400ml süt yarım yağlı 30 gram yulaf 1 adet orta-büyük muz bazende bal katıyorum
  7. Z

Sağlam bilgiler yazın

Kimsesnin bilmediği bilgiler verin
  8. Z

Celal şengör İslam hakkındaki düşünceleri

Agalar yanlış anlamayın celal şengörü seviyorum ve son bir tane kadınla yaptığı konuşmada kuran kursları kurana hakarettir diyor ve bunu diyen adam ateist adam sizce adam islamı bizden daha çok mu önemsiyor islamla dalga filan geçiyormuş diye duydum ama pek emin olamadım
  9. Z

Sizce Türkiye'nin En Önemli 3 Sorunu Nedir?

Evet saygı ve dürüstçe tartışslaım Bana göre; 1-Ekonomi 2-Eğitim 3-Adalet
  10. Z

Donanım Arşivi gibi biri olmak

Arkadaşlar Abdü abiye hayranım adam hiç korkmadan çok güzel eleştiri yapıyor peki abdü abi gibi olmak için matematik nasıl olmalıdır
  11. Z

Sınavlar başlıyacak! Acil yardım

Arkadaşlar Okula daha başlamadım ve gitceğim okul özel ama sınavlar başlıyacakmış ben daha hiç bir konuyu bilmiyorum 9.sınıfım sizce en kötü ne olabilir yardım youtuıbden hiç bir şey anlamıyorum
  12. Z

Amazon Prime Gaming Alınır mı?

Arkadaşlar valorant oynadığım için bir amazom prime gaming çıktı onüme araştırdım 7,90 tl civarı bir şey ucuz baya ücretsiz oyunlar veriyor diyor ama sınırsızmı yani ben alınca sonsuza dek bendemi kalcak ve alınır mı?
Top Bottom