Arama sonuçları: *

1. white onions

Bizi nasıl kandırıyorlar ?

Apple'ın reklam yüzü olduğunu söyleyen biri vardı. Haberlere çıktı ve yalanmış. Harvard da okuduğunu söyleyen biri vardı gene haberlere çıkmıştı ve buda yalanmış. Nasıl kandırıyorlar ya da kimse mi araştırmıyor anlamış değilim.
  2. white onions

Uzaya gidildiğine inanmayanlar ??

Uzayla alakalı bir İnstagram postunun altına ironi yaparak ''aynen karşim film stüdyosunda çekildi'' dedim ve biride 1 sayfa yazmış yok basınca dayanamazlar imkansız vs. Bende dedim ki ''canlı yayınlarda binlerce insanın gözü önünde gönderiliyor ama uzaya gidildiğine inanmayan biriyle...
  3. white onions

Bütçe varsa orijinal windows alır mısınız ?

Bütçe varsa orijinal windows alır mısınız?
  4. white onions

2. Sınavlar iptal olur mu ?

Yorumlarınızı bekliyorum bence pazartesi iptal haberi gelir.
  5. white onions

Azerbeycandan araba vs. alıp gelsek vergi öder miyiz ?

Okuduğum habere göre nisan ayında azerbeycan'a sadece kimlik kartıyla giriş yapılabilecekmiş Azerbeycanda arabalar buraya göre daha ucuz .Vergilerden muaf olur muyuz ?
  6. white onions

Youtube daki ismimi değiştirince gmail daki isim de değişiyor bunu nasıl çözerim

sorum başlıkta gmail da ki ismin sabit kalmasını istiyorum ne yapmalıyım
  7. white onions

google kullanıyorum ama arama yerinde yahoo yazıyor nasıl düzelticem

ayrıca google açtıktan sonra ekranın ortasında çıkan arama motoruda giddi
  8. white onions

Nasıl dünyanın en zengin insanı olunur ?

Yani arkadaşlar demek istediğim dünyanın en zengin insanları diğer insanlardan neleri farklı yapıyorlar da bu kadar zengin olabiliyorlar ?
  9. white onions

Neden yerli işlemci yok ?

İlk sorum başlıkada 2)Bir metal parçasını üretmek çok mu zor ? 3)Eğer yerli işlemci olursa fiyatı uygun olur mu ?
  10. white onions

youtube başlamak istiyorum bazı sorularım var

1 youtube da türkçe başlıklı olan videoları alıp ingilizce başlıkta yüklemek istiyorum.Örneğin araba kaza videoları 2 Videolarda telif falan sıkıntı olur mu ? 3 Videoları başkalarından al falan bir yere kadar kendim nerden bulabilirim ? 4 internet hızı ne kadar olması lazım ? 5 Para kazanma...
Top Bottom