Arama sonuçları: *

1. GTX 1060

Spor yapmak bir şeyleri düzeltir mi ?

Hocamlar son 1 yıldır (özellikle şu 2024) çok sıkıntıılı hep depresif gezdim hayattan bıktım, ne eğitim hayatım ne de aşk hayatım doğru gitmedi/gitmiyor da, bi arkadaşım hep salona yazılıp spora başlamamı tavsiye ediyordu. Spora başlamayı düşünüyorum tam donanımlı bir salon ile görüştüm 3 aylık...
  2. GTX 1060

Elinde şarap story olan varmı ?

Arkadaşlar elinde otantik mekan şarap story/video/fotoğraf olan varmı ? Bir instagram hesabı açacağım konsept hazırlıyorum, gerçek kişilerin çektiği fotoğraflar/videolar kullanmak istiyorum.
  3. GTX 1060

Bakan kıza nasıl yanaşılır?

Gittiğim dershanede bir kız var aşırı güzel 1 haftadır geçerken falan hep bakıyor bugünde bayağı bayağı bakıp kesiyordu sanki bir şey söyleyecekmiş gibi, ben ise öyle es geçip gidiyorum ara ara uzaktan bakıyordum. Bu kızla nasıl sohbet başlatabilirim? Aşırı asosyal öz güvensiz biriyim ama...
  4. GTX 1060

Kızlarla nasıl sosyalleşebilirim?

Şanlıurfa'da yaşıyorum, evden çalışan biriyim dışarı çıkacak hiçbir yer yok sabahtan akşama CS:GO atmaktan evde kafayı yedim şehir hiçbir Club falan yok sadece cafeler var onlar da erkekten serseriden geçilmiyor Tinder falan da işe yaramıyor hep fake profiller dolu. Çevremde ki herkes erkek...
  5. GTX 1060

Yeni bir vücut yeni bir kişilik için önerileriniz nelerdir?

Aktif bir iş hayatı ve saçma sapan bir kızın getirdiği psikolojik bunalımlar nedeniyle kendime bakamıyordum tamamen salmıştım kendimi hem göbek yaptım hem fazla yağlı vb beslenmeler yüzünden sivilcelerim alerjim azdı. Eğitim nedeniyle işten çıktım kızdan da ayrıldık zaten, 15 günlük bunalıma...
  6. GTX 1060

Manevi mutluluk nasıl sağlanır ? Bunalımdayım

Dostlar yaş 19, küçükken maddi durumumuz kötüydü aklımın ucundan geçirmediğim benim için ultra lüx sayılan ulaşmam dediğim birçok şeye şuan sahibim yıllarca sanayi de çalıştım 7 yaşımdan beri çalışıyorum hep ne istediysem aldım ama bi türlü mutlu olamıyorum şimdi de ne istesem anında...
  7. GTX 1060

Bir anda depresifleşme durumu nasıl geçer?

Arkadaşlar biliyorum belki kimse Psikolog/Psikiyatr değildir ama yaşayanlar anlayanlar vardır yardım adına açıyorum konuyu. Çok sevdiğim kız vardı psikolojik sıkıntılıydı (kullandığı, içtiği şeylerden olabilir bilemiyorum) en son geçen hafta aslında beni hiç sevmediğini benim onun için sadece...
  8. GTX 1060

Sad edit sayfası olan varmı ?

Dostlarım sad edit sayfası olan varsa içerik amaçlı, kandığım bu mesajları kullanabilir, video hazırlayan/paylaşan olursa bana da atarsa sevinirim paylaşırım da. Yanarım yanarım da arada 9 gün olmasına yanarım... :(
  9. GTX 1060

Kötü bir kıza olan takıntı nasıl geçer ?

Bi kızla aramı yapmaya çalışıyordum önce her şey çok iyiydi sonra bir anda soğuk yapmaya bahanelere falan başladı çok garipti her şey terse döndü farklı mevzular çıktı, arayı daha da bozdum hiç olmayacak raddeye geldi aşırı soğudum kızdan her yerden engelledim. Ama bi türlü aklımdan çıkmıyor bi...
  10. GTX 1060

Sohbeti nasıl ilerletebilirim ?

Arkadaşlar çalıştığım yerde çok sevdiğim 1 aydır peşinde koştuğum biri vardı dün ani olan bazı şeyler ile tanıştık date çıktık bugün mesaj attım falan ama konuşmayı nasıl ilerletebilirim? (Önceden hiç böylesine içten tüm saf sevgimle sevdiğim içime sığdıramadığım kimse olmadı. Ciddi düşünüyorum.)
  11. GTX 1060

Gönderiye yazılacak söz ?

Dostlar Takım elbiseli kravatlı bi fotoğrafım var insta da paylaşım yapacağım da altına yazılabilecek en güzel söz nedir ? Fotoğrafta iş adamı gibi çıkmışım çok hoşuma gidiyor ondan dolayı altına güzel bir söz yazıp paylaşmak istiyorum.
  12. GTX 1060

Global mağaza için Marka/İsim önerisi

Arkadaşlar yurtdışı merkezli Global bir mağaza açmayı düşünüyorum içerisinde her kategoriden ürün bulunacak bu mağaza için isim arıyorum gelen önerilerden en beğendiklerim alttakilerdir, sizce bunlardan hangisi çekici ve cazip ? Global bir isim arıyorum ki her dile her kesime hitap etsin...
  13. GTX 1060

Yurtdışına gitmek ? Sözleşmeli/Er asker olmak ?

Dostlar benim hep öğretmen olma yada askeri sınavlara girip Jandarma/Subay olma hayallerim vardı maalesef ki göz sorunlarımdan dolayı asker olamayacağım. 6 ay askerliğe gidip 6 ay sözleşmeliye kalabilir miyim ? Belki Irak-Suriye vb bir yerlere verirler 6 ay sözleşmeli kaldıktan sonra daha da...
  14. GTX 1060

Hayatım konusunda çok çaresizim

Arkadaşlar Yurtdışına gitmeme 4-5 ay falan kaldı, önceden çalışıyordum aileme hep yurtdışı için diyordum sallayıp geçiyorlardı ama artık ciddiyetimin farkına vardılar, annem gitmemi istemiyor her konusu açılıdığında üzülüyor 2 erkek kardeşiz, olur da gidersen orada en ufak bir şey başına gelse...
  15. GTX 1060

Öz güven eksikliği nasıl giderilir ?

Arkadaşlar merhaba, 19 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim veya samimi bir kız arkadaşım olmadı dışarıda öyle sevgilileri yaşıtlarımı kankaları görünce çok imreniyorum. Belki paran yoktur parasız erkeği kimse sevmez diyecekler vardır ama param da var kendime ait aracım da var, çevreden aldığım...
  16. GTX 1060

Takım elbiseli fotoğraf altına söz önerisi

Arkadaşlar takım elbise ile çekilmiş fotoğrafın altına yazmalık söz yazsanıza 🙏🏽 (Betimleme: Mehmet Karahanlı koltuğuna oturmuş kollar iki yana doğru açılmış, ayak ayak üstüne atılmış.)
  17. GTX 1060

Çok mu kafaya takıyorum ?

Arkadaşlar 2 hafta önce bir ameliyat geçirdim, 1 arkadaşım dışında diğer 5-6 yıllık hiçbir arkadaşım arayıp sormadı. 2-3 tanesini ailem tanıyor neden gelip seni görmediler falan diye sordular, çalışıyorlar gelemiyorlar aradılar dedim. Sizce bu arkadaşlarım ile arkadaşlığı sürdürmelimiyim ...
  18. GTX 1060

Stand up veya Podcast önerisi

Arladaşlar göz ameliyatı oldum 5-10 gün gözler kapalı yatacağım Spotify den dinlemedik komik Stand Up veya Podcast önerir misiniz lütfen 🙏🏿 (Cem Yılmaz’ı komple bitirdim.)
  19. GTX 1060

Takip isteğini onaylamayan kız, ne yapabilirim ?

Arkadaşlar geçen gün mezuniyette 3 yıl önce hoşlandığım açılıp friendzone yediğim sonra hiç konuşmadığımız kızı gördüm. Yanında dünyalar tatlısı/güzeli biri vardı ve haliyle ilk görüşte aşırı hoşlanmaya başladım. Kızla birçok kez aynı masada baş başa kaldık ama çekingenliğimden konuşmadım...
  20. GTX 1060

Kişisel sağlık bilgi formu boş kalmış, sorun teşkil eder mi ?

Arkadaşlar sürücü kursuna yazıldım benden sağlık raporu ve kan grubu istendi sağlık ocağından kan testi yaptıktan sonra doktor Kişisel Sağlık Bilgi Formu’nu doldurdu sonrada sağlık raporunu verdi. Fakat E-Devlette Kişisel Sağlık Bilgi Formu görünmüyor, nedendir ? Veya tekrar doldurayım mı ?
Top Bottom