Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Arkadaşımızın Telefonu Gartic.io üzerinden yaymışlar?

Arkadaşlar dediğim gibi garticten çocuğun telefonunu yaymaya çalışıyorlar. Elimizde ss ler var ama sanırım anonim hesaptan yapmışlar. Nasıl bulabiliriz? Şikayetçi olsak sonuç alır mıyız?
  2. EgoistmanTR01

628K Sayısal 728k Tyt Sıralaması ile Hangi Bölümleri Tercih Etmeliyim?

Dostlar yardımcı olursanız sevinirim alanım ağırlıklı olarak bilgisayar. Devlet olursa iyi olur parasız oluyor bildiğim kadarıyla :D Yada bu aralıktaki bölümleri gösteren bir site varsa onuda atabilirsiniz. Şimdiden Teşekkürler <3
  3. EgoistmanTR01

İnstada Takip Etmediğimiz Hesaba Nasıl Bakarız?

Önceden bunun uygulamaları vardı da gitmiş sanırım. Var mı güzel bir yöntem , site , uygulama Bir arkadaşım soruyor da o.O2 (!)
  4. EgoistmanTR01

Unutamadım.......(Aldatmış :) )

GÜNCELLEME 13.06.2023 Aldatmış beni. 2 gün önce öğrendim. Bu düşüncelerim halihazırda gitmişti ama bunu duyduğumdan beri öfkeliyim... 27 MAYIS 2023 1 ay 12 gün önce ayrıldık... O ayrıldı ve hislerinin bittiğini söyledi. Yaşıma göre davranmadım ve galyana gelip göndermeli (ağır olmayan)...
  5. EgoistmanTR01

YAŞASIN CUMHURİYET!!

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :peepokalp: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz...
  6. EgoistmanTR01

12 Yıllık Arkadaşım Bana Soğuk Davranmaya Başladı...

Dostlar 12 Yıllık kız arkadaşım var ilkokuldan beri konuşuyoruz... Hatta aynı ilkokul , ortaokul ve hatta lisedeydik ve sınıflarımız 11 e kadar değişmedi o kadar samimiyiz. Çok samimiydik fakat artık eskisi kadar samimi değiliz sanırım. Önceden uzun uzun konuşurduk şimdi ise ben yazmadığım...
  7. EgoistmanTR01

Para İle Coronavirüs Aşısı?

Arkadaşlar 17 yaşındayım. Corona döneminde Babam çok paranoyak oldu . Maskeli olmama rağmen maks 3 kişi ile dışarı çıkıp geldikten sonra her zaman azar yiyorum. Bağrıyor bütün lafları yiyorum ve Çok sıkıldım ve ben bazı tipler gibi maskemi çıkartan kişilerden değilim sadece yemek yerken boş...
  8. EgoistmanTR01

Kendime yeni bir NickName Oluşturmak İstiyorum.

Dostlar şuanki nicknamemi bile heryerde kullanıyorum ve artık kötü gelmeye başladı :D Kendime nasıl yaratıcı bir nickname bulabilirim? Oyunlarda kullanıcam genellikle
  9. EgoistmanTR01

Sadece Zoomda mikrofon kapatma

Arkadaşlar günaydın bugun gene zoom üzerinden derse girdim ve bugun edebiyat var şahsen hiç sevmediğim ders :D Mikrofon açmak istemiyorum ama açtırıyorlar sistemde mikrofon var olarak gözüküyorsa bunu nasıl hallederim mikrofonu da çıkartmak istemiyorum Kısaca mikrofonu çıkarmadan zoomda yokmuş...
Top Bottom