Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Duvar ustalarına sorum var

Arkadaşlar merhaba. Ailem bahçe aldı ve her emekli çiftin kurduğu hayal bir bağ evi yaptırmaya karar verdi. Ustalar parayı aldı ise başladı fakat ben kontrol etmeye gitmemiştim henüz yapılan işi, bugün bakmaya gittim ve yapılan işçiliği hiç beğenmedim. Kızdım, çünkü ailem bunu yaptırırken borç...
  2. Asansörcü

İzin alarak çekiliş yapabiliyor muyuz?

Merhaba. Bugün bir çekiliş yapacaktım ancak konum silindi, sanırım yasakmış. Niye yasak ve izin alarak yapabiliyor muyuz?
  3. Asansörcü

Forumda hesap satmak yasak mı?

Merhabalar. Forumda 2. El bölümünde Steam, Spotify, Exxen gibi hesaplar satmak yasak mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Asansörcü

Elveda forum, 4 ay sonra.

Merhaba. Bugüne kadar bütün konularımda bana destek olan herkese teşekkürler. Benim burdan ayrılmamın pek bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Ancak bana yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Sınavlarım var. Bu yüzden. Görüşürüz. Elveda. 4 ay sonra geri döneceğim.
  5. Asansörcü

Karantinaya alındım.

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler, iyi akşamlar. Dün sabah saatlerinde çok yoğun hastalıkla sağlık ocağına gittim, hastaneye sevk ettiler. Bir saat dediler ve o saatte belli olur dediler. Ondan sonra saat gece 11.30 civarı Sağlık Bakanlığından, Ankara SağlıkB bakanlığından, oturduğumuz yerdeki...
  6. Asansörcü

Asansör hakkında merak ettiğiniz sorular

Asansör hakkında merak ettiğiniz soruları sorun. Her türlü soru serbest.
  7. Asansörcü

Asansörde kalırsanız ne yaparsınız?

Asansörde kalırsanız ne yaparsınız? Merak ediyorum cevapları :)
  8. Asansörcü

Başkalarının mesaj atmasını engelleme

Merhaba. Bugünlerde bir kaç kişi çok saçma sapan mesajlar atmaya başladı. Ben yabancı numaraların mesaj atmasını engellemek istiyorum. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim?
  9. Asansörcü

Discord botu yaparak para kazanılabilir mi?

Merhabalar. Küçük düzeyde Discord üzerinde müzik, moderasyon, kayıt gibi botlar yapıyorum. Bu botları yaparak para kazanabilir miyim?
  10. Asansörcü

Birisi bana çok ağır hakaret etti

Merhabalar. Sorum bu, elimde SS olarak kanıt var. Küfür edenin adı Sıraç, yaşı 14 ve Bursa'da oturuyor. Steam üzerinden küfür etmiş, Steam hesabının adı ise DeFalco Bu kişiye mahkemeye versem ne yaparlar? SSler ; Not : Webcam kullanan insan kullanıcı adım.
  11. Asansörcü

Yarına asansörler için resimli rehber yapayım mı

Merhabalar. Yarın için "Asansör Parçaları" diye resimli bir rehber düşünüyorum. Eğer olur derseniz yarın asansör resimleri çekeceğim :)
  12. Asansörcü

Asansör konusu olarak ne açayım?

Arkadaşlar merhaba. Sizlerin isteğine göre asansör konusu açacağım. Ne açayım, öneriniz ne olur? Yani sizlerin isteği doğrultusunda asansör rehberleri açacağım.
  13. Asansörcü

Asansörde kalırsanız ne yapmalısınız?

Asansörde kaldınız. Ne yapmalısınız? İşte bu konumda bunu anlatacağım. Öncelikle sakin olun ve derin derin nefes alıp verin. Korkmayın, illaki çıkacaksınız. Çıkmak için alarm ve basılı tutup durun, bir yandan da bağırın. Sesinizi illaki birisi duyup yardıma gelecektir, merak etmeyin. Eğer...
  14. Asansörcü

Asansörler hakkında soru sorun

Merhabalar. Sorum bu, her türlü soruya açığım.
  15. Asansörcü

Asansörcü, yani ben kimim?

Arkadaşlar öncelikle selam. Foruma yeni katıldım ve konularımın %90 ı asansör üzerine olacak. Neden asansör diyecek olursanız ise, mesleğim bu :D Yaşım 18 ve asansörcüyüm. Asansör ile ilgili de bütün soruları cevaplamaya hazırım.
Geri