Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Amazon hangi kargo şirketiyle çalışıyor

Amazon prime üyeliğim var indirimden yararlanıp atıştırmalık almak istiyorum ama kafama takıldı hangi kargo şirketiyle çalışıyor internette mng diyor ama emin olmak istedim.
  2. MR Glemsi

GameLoop 7.1 indiremiyorum

Arkadaşlar indirmeye çalışıyorum bir türlü indirme başlamıyor.Vpn vs de denedim olmuyor yardımcı olabilir misiniz? Burada installs now diyince indirmesi lazım ama inmiyor saniyeyi bekledim belki kendi indirir oda olmadı.En son böyle bir sayafaya attıyor 1643198228 Bilen yok mu?
  3. MR Glemsi

Google ile açılmış Nimo Tv hesabını nasıl kapatılır

Arkadaşlar hesabı açalı 1-2 gün oldu.Sonradan bir yerde gördüm baya bir yetki veriyormuşuz.Ben direkt next next yapıştırdım.Şimdi kapatıp normal e posta ile kaydolacağım şuanki google hesabı ile kurduğum hesabı nasıl silebilirim?
  4. MR Glemsi

Spotify ana sayfa temizleme

Anasayfamda ***** saçma podcastler falan geliyor bunları nasıl kaldırabilirim örnek olarak bırakıyorum bu tarz yok olgun kadın hikayesi cart curt iki bir şey dinlicez ana sayfam hiç ilgimin olmadığı veya cinsel konu başlıkları olan podcastler ile dolmaya başladı
  5. MR Glemsi

Minecraft 1.12.2 Mod Paketi

Arkadaşlar bana 60-70 civarı mod olan ve pc yi çok zormalayan mod paketi önerir misiniz??Bol dungeonlı etrafı keşfettiğim mod paketleri olursa güzel olur.
  6. MR Glemsi

Java safyası açılmıyor

Arkadaşlar Java indirmem lazım mc için ama sayfa gelmiyor kara ekran var.Sorun bende mi acaba?Bende değilse güncel javayı başka nereden indirebilirim? 1629052495 Gezginlerden indirdim ama güncel sürümü değildi.Yardımcı olurmusunuz?
  7. MR Glemsi

Spotify indirdiğim playlisti yedekleme

Spotify'da 100 e yakın indirdiğim şarkı var bunları nasıl yedeklerim playlisti komple indirmiştim bir daha indirmek istemiyorum.
  8. MR Glemsi

Elimde olan antika ürünlerin değerini öğrenebileceğim bir site var mı?

Elimde yaklaşık 150-200 yıllık saat var.Her yerde farklı fiyat var.Kimi 2.000.000 TL'ye satıyor kimi 200.000 bende kafayı yemeye başladım değeri ne tam bunun.Antika ile uraşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  9. MR Glemsi

Deezer Uygulaması Düzgün Çalışmıyor

Deezer uygulamsında kapak resimleri vs gözükmüyor.Sebebi ne acaba? böyle gözüküyor
  10. MR Glemsi

tune my music playlist kopyalama sitesi güvenilir mi?

Bugun bu site ile Spotify listemi deezera taşıdım.Taşma işi güzel hoş ama bazı izinler verdim taşıma işlemini yaparken.İlerde sorun yaratırmı benden başka kullanan var mı?
  11. MR Glemsi

Minecraft Modpaketi önerisi

Kuzenlerle modlu survival oynamayı düşünüyoruz.Fazla bilgisayarı yormayan eski sürüm mod paketi önerir misiniz??
  12. MR Glemsi

The forest save için yardım

Yakın zamanda 5 arkadaş The Forest başladık.Host olan arkadaş okulu yüzünden fazla giremiyor.Bizde yeniden başlamak istemiyoruz.O savei alıp başka birini host yapıp devam etme şansımız var mı?
  13. MR Glemsi

Tarayıcı İçin Ses Denetleyici

Arkadaşlar instagramda gezerken bazı videoların gereksiz sesli olması vs gibi durumlar için sadece o sayfanın sesini kısyama yarayan bir eklenti arıyorum.Bazı eklentiler denedim ama tam ekran video izlemeye engel oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim. Denediğim...
  14. MR Glemsi

Microsoft Edge Instagram Video İndirmek İçin Eklenti

Arkadaşlar biglisayarımda herkese açık olmayan sayfaların paylaştığı videoları indirmek için eklenti lazım. Mozillada vardı postun sağında indirme işaretine tıklayıp her şeyi kolayca indiriyordum ama edgede yok malesef yardım ederseniz sevinirim
  15. MR Glemsi

Ups Kargo Kargoyu Almadığım Halde Bana Teslim Edilmiş Gözüküyor

Kargoyu alamadım belirttiğim adreste olmadığım için kapını önüne koyma gibi bir şey olabilir mi bana teslim etmişler güya 1615998996 bu sorunu bir ben mi yaşadım arkadaş cevap veren yok
  16. MR Glemsi

Ups Kargo 2. kez dağıtıma çıkar mı?

Arkadaşlar Rizede yaşıyorum bulunduğum ilçede ups şubesi yok rize merkezde var bugun belirttiğim adreste olamadım kargo geri şubeye gitti sanırım tekrardan dağıtıma çıkıyor mu? rize şubesinden dağıtıcıya vs ulaşamadık rize şubesi telefonlara bakmıyor inatla
  17. MR Glemsi

xbox game pass ultimate discord nitro gözükmüyor

arkadaşlar 28ine kadar sürecek dediler aldım ama bende avantajlar bölümünde gözükmüyor discord nitro
  18. MR Glemsi

Papara Black Kart takip no

papara black kart spariş verdim sanırım agt kurye ile geliyor bir takip numarası tarzı bir şey veriyorlar mı?
  19. MR Glemsi

Linkini verdiğim site güvenli mi? hazır sistem alabilirim

https://www.gaming.gen.tr/ bu site arkadaşlar güvenli mi?
  20. MR Glemsi

Adata su 750 ssd sorunlu mu?

bir sistemde kullanılıyorda sorunlumu acaba 630lar sıkıntılı idi
Geri