Arama sonuçları: *

1. B

Sınıfta +2 pozitif var sınıf kapanır mı

sorum yukarıdaki gibi 2 tane garanti var test olmayanı yarın öğrendiğim falan da olur sınıfı yarın kapatıp göndercekler mi bizi eve nolcak bilgisi olan var mı
  2. B

Kil Maskesi Ne Kadar Sıklıkla Kullanılmalı-

İnternette yağlı ciltler için haftada en fazla 2 kere uygulayın diyor fakat haftada 2 kere yapmanın pek bir etkisinin olmayacağını düşünüyorum . Eğer siz kullandıysanız ne kadar sıklıkla kullandınız ve bana nasıl bir zaman aralığı öneririsiniz ? Sivilcelerim için kullanıyorum .
  3. B

Windows 7 İçin Ses Değiştirme Programı Önerisi

sorum yukarıdaki gibi arkadaşlar direk link şeklinde atarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler.
  4. B

bilgisayarıma shazam indirebilir miyim

sorum başlıkta
  5. B

dert ve sıkıntılarımı nasıl yenebilirim

öncelikle merhaba biraz sorunlarımdan bahsedip çözüm aramak istiyorum değerli cevaplarınızı dikkate alacağım sanırım ergenliğinde getirdiği bir sıkıntı bir sorgulama isteği var içimde ama bu konular çok ilerledi ve bana artık dert olmaya başladı ve bu dertten kurtulamıyorum şimdi o konuları...
  6. B

1 puanla takdiri kaçırıyorum hocalardan nasıl sözlü isterim taktik lazım

arkadaşlar 1 puanla takdiri kaçıracağım sanırım sözlüme 95 verenlerden 100 yapmalarını rica edeceğim ve düşük aldıklarımdan da 1 puanla kaçırdığımı ve puan eklemesi yapabilirler mi bunu soracağım nasıl bir dille ve ne tür taktikler kullanarak yapmalıyım 9. sınıfım
  7. B

Son 2 aydır fazla depresifim ne yapmam lazım

Az önce okuduğum bir konudan gaza gelip açtım konuyu @MaverickSamurai hocam eğer kıza açıldıysan bilgilendir bizi benimde unutamadığım bir kız vardı da Son iki aydır çok fazla sorgulamaya başladım yani her şeyi en ince şeyi bile çok fazla düşünür oldum ve bu kötü etkiliyor ve düşüncelerimin...
Top Bottom