Arama sonuçları: *

1. Quasi

Allah herkese istediği sistemi nasip eder inşallah!

Merhaba Arkadaşlar, Donanım Arşivi Forumu değerleri üyeleri sayesinde bana 1 ay içinde şu an kullandığım bilgisayarımı iade edince yeni laptop nasip olacak inşallah. Çok iyi hissediyorum. Bu mutluluk herkese nasip olur inşallah! Buradaki her saygılı sevgili ve erdemli arkadaşıma teker teker...
  2. Quasi

Bir tek ikna aşaması kaldı..

Merhaba Arkadaşlar, Her şeyi toparladım. Buradaki arkadaşlar sayesinde efsane bir PC topladık her şey hazır olmasına rağmen ikna aşaması kaldı bir tek. Nasıl bir yol izlemeliyim? Laptopum sıkıntı çıkarmaya başladığından beri bu konuyu gündeme getiriyorum. Deniyorum ama olmuyor sizin...
  3. Quasi

Bir tek ikna aşaması kaldı nasıl yapabilirim sizce?

Merhaba Arkadaşlar, Her şeyi toparladım. Buradaki arkadaşlar sayesinde efsane bir PC topladık her şey hazır olmasına rağmen ikna aşaması kaldı bir tek. Nasıl bir yol izlemeliyim? Laptopum sıkıntı çıkarmaya başladığından beri bu konuyu gündeme getiriyorum. Deniyorum ama olmuyor sizin...
  4. Quasi

Şimdi ne yapacağım? (Aile Kararları)

Merhaba Arkadaşlar, Sıcaklık sorununu gidermek için işlemciyi normal frekans hızına aldım ancak FPS berbat hal aldı. Ben hem FPS im en azından 120 sabit olsun ya da biraz üstü olsun istiyorum CS GO da :( Fortnite da 50-90 FPS zar zor alıyordum. Soğutucu aldım o da işe yaramadı. Her testi yaptım...
  5. Quasi

Yaptığım Büyük Hata...

Allah'ım sen bana sabır ver! Bu bilgisayar yüzünden... Psikolojim alt üst... 98 derece işlemci Verdiğimiz onca para... Alabileceğim hayalimdeki sistemler varken gidip.. Oyun da mı oynamayacağız?! 120hz lik bir panele sahip bir bilgisayarda 120FPS'e ne yaparsam yapıyım en basit oyunda...
  6. Quasi

İzin Olmadıkça Bana Sistem Falan Yok!

Merhaba Arkadaşlar, 16 yaşındayım ve Fen Lisesi öğrencisiyim. Buna benzer bir konuyu sabah açmıştım ancak verilen fikirlere cevap olarak bu konuyu açıyorum.. Evde bu konu açılınca evde sinirlenmeyen kalmıyor..( Kısacası her teklifi sunsam da cevap HAYIR olmaz, oyun yok, satılmaz cevapları alıp...
  7. Quasi

Ailem oyun oynamama pek sıcak bakmıyor..

Merhaba Arkadaşlar, FEN Lisesi öğrencisiyim ve üzerimde fazlasıyla yük var... Hedeflerimi hep yüksek tutuyorum ancak bunun beni yıprattığını anladım. Hiç eğlenemiyorum...( Oyun oynamak vb. iznim yok..) Ailemle vakit geçirmek elbette çok güzel ama bende bir miktar olsun bilgisayar oyunları...
  8. Quasi

Teşekkürler Donanım Arşivi Forumu..

Arkadaşlar buradaki birçok kişi sayesinde bilgisayar ve birçok konuda bilinçlendim. Hatamı anladım. Bana bu yolda yardım eden herkese çok teşekkürler :)
  9. Quasi

Abdullah abi cevap verirse...

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, Bir sorum olacaktı. İşlemcim i7 9750H boşta iken 95 dereceye ulaştı. (normal olmadığını düşünüyorum.) Laptopta ciddi FPS drop yiyorum son 3 aydır, 98 derece işlemci sıcaklığı gördüm..(oyunda) Ekran kartım max 80 derece. Abi masaüstü sisteme geçmek istiyorum sen...
Top Bottom