Arama sonuçları: *

1. B

meltem home güvenilir mi?

bu site güvenilir mi bir telefon alışverişi yapıcazda merak ettim açıkcası https://meltemevesyalari.com
  2. B

Bluetooth ve wifi Adaptörü önerisi

Bütçem en fazla 200 TL
  3. B

Hangi platfordan yayin acmak daha mantikli

15 yaşındayım yayin açmak istiyorum fakat hangi platformdan acacagima karar veremedim ama şöyle bir fikrim var eger youtubedan yayin acarsam ve ve hatri sayilir bi izlenmeye ulasirsam diger yayin platformlarindan teklif gelebilir diye bir fikrim var. birde eger yayincilik islerini yapan...
  4. B

Telefonumdan bilgisayarla nasıl yayın yapabilirim

Merhaba telefonumdan bilgisayarımla birlikte pubg mobile yayını yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  5. B

Bilgisayar sizce lüks tüketim ürünü mü?

bence lüks tüketim ürünü değil fakat sizin yorumlarınızı merak ettim
  6. B

Dolar düşüyor Sizce bilgisayar parçaları daha düşermi

Doların düşmesi benim için önemli çok durumum yok bilgisayar toplayacağım ama dolar daha düşer mi diye tereddüt ediyorum Tavsiyelerinizi bekliyorum bilgisayar parçalarını aşağıda belirttim Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En...
  7. B

Sizce dolar daha düşer mi

Doların düşmesi benim için önemli çok durumum yok bilgisayar toplayacağım ama dolar daha düşer mi diye tereddüt ediyorum Tavsiyelerinizi bekliyorum bilgisayar parçalarını aşağıda belirttim...
  8. B

Sistem Toplıycam Fikir verin Kur ne zaman düşer

Sizce dolar ne zaman düşer
Top Bottom