Arama sonuçları: *

1. mrhamsi

Csgo2 Gamma Doppler ne kadar eder

Arkadaşlar takastan bu güzelliği düşürdüm Phase 4 olarak geçiyor sanırım hangi siteden kaça satabilirim acaba
  2. mrhamsi

Sistemin rgb lerini nasıl birbirine entegre edebilirim

Dostlar sistem topladım ancak ekran kartı soğutucu kasa fanları tüm renkler farklı yanıyor bunları nasıl birbirine entegre edebilirim
  3. mrhamsi

BEZELLİ ASKERLİK İBAN SORUNU

Arkadaşlar iban yapıştıramıyorum ne yapmam gerekiyor inanın sığmıyor yani yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  4. mrhamsi

15k sistem toplama yardım

Bütçem 15 k arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  5. mrhamsi

3D animasyon ve karakter nasıl yapılır yardım

Arkadaşlar kendime 3d animasyon yapmak istiyorum ben10 misali ve karakterleride kendim ayarlamak istiyorum ne kadar sürdüğünün önemi yok ancak animasyonu hamgi programdan yapabilirim veya karakterleri hangi programdan oluşturabilirim bilgisi olan bu sektördeki arkadaşlar yazabilir mi...
  6. mrhamsi

Iphone fiyatları düşer mi

Güncel kur malum yeni yıl sonrası fiyatlar düşer mi sizce ona göre 11 almayı planliyorum düşme durumu varsa 11 pro alıcam
  7. mrhamsi

Kyk'da gym vucut yapmak

Kyk yurdunda kaaliyorum tahmin sdebileceginiz gibi kahvalti veya aksam yemekleri tam istedigim gibi değil peki Sabah kalktığımda kendi kahvaltımi yapabilirmiyim odamda termos vb şeyler yasak ona gore öneri yapın
  8. mrhamsi

2. Aşıyla uçağa binmek

Bugün 2. Aşımi olup yarın trabzon istanbul arası ucak bileti alsam sorun cıkarmı uni kayitları için gitmem gerekiyor
  9. mrhamsi

Internetten dilekçe yazabilirmiyim

Universiteden kaydımi sildirmem gerek aradım dilekce istiyorlar +bazi ıvır zıvır la birlikte peki epostadan veya hut başka bir yerlerden yazıp gönderme sansım varmı ?
  10. mrhamsi

Yeni üni kazandım eskisini nasıl dondurabilirim

Üni 1. Sınıfım bu senede sinava girdim ve ayni bölümu farklı ünide kazandım ve oraya kayit yapmak istiyorum ama ilk gittiğim okulu dondurmam gerekiyormuş öyle söylendi bunu nasıl yapabilirim
  11. mrhamsi

Bölüm seçemiyorum yardım

Arkadaslar 2 bölüm arasında kaldım 1 bilgisayar programcılığı 2 alternatif enerji kaynakları Bu iki programdan hangisi daha önemli gelecek için ve iş imkanları olarak bilgisi olan bu bölümlerde okuyan varsa bi yorumunu alirım Amacım 5yıl içerisinde kendimi geliştirip kendi işmi kurma seviyesine...
  12. mrhamsi

Binance kimlik doğrulaması risklimi

Binance tr den binanceye geçiş yapmak istiyorum ama kimliğin arkalı önlü fotoğrafını istiyorlar bu riskli bir şey değilmi sonuçta kimlik kopyalama yapılamazmi bu sayede bilgililerden yardım bekliyorum
  13. mrhamsi

evde hazırladığım ödevi kırtasiyeden nasıl çıkartırım

fotokopi makinem yok evde metinler oluşturup kırtasiyeden çıkartabileceğim bir yöntem varmı
  14. mrhamsi

getirde kartımı kayıt edemiyorum

arkadaşlar getirden ilk kez sipariş verecektim kartımı kayıt ettiğimde kabul edilmedi /Zaten bir masterpass hesabınız bulunmaktadır. Lütfen masterpass hesabınızı bu üye işyerine bağlayınız/ yazısını veriyor ne yapmaıyım
  15. mrhamsi

orjinal sims 4 alıp korsan dlc kurmak

beyler steamdan indirimli alsam dlclerini netten kurabiliyomuyum
  16. mrhamsi

airports kulağımı ağrıtıyor

uzun kullanımda kulaklığı cıkartınca kulağıma tutuyorum ve acı hissediyorum ne yapmam gerek
  17. mrhamsi

sims 4 modların bazıları bozuk yardım

arkadaşlar bazı modlar sanırsam sürümden dolayı sanırsam bunların hangilerinin benim sürüme uygun olduğunu nasıl anlarım
  18. mrhamsi

Laptopun Üzerindeki Stickerları Sökmeli miyim?

gerek ekran hz si gerek ekran özellikleri gerek işlemci ve ekran kartının özelliği olsun bunların stickerını sökmelimiyim sizce rahatsız olduğumdan demiyorum tabi ileride sıkıntı olurlarmı sökünce yapışlan olurya onun gibi
  19. mrhamsi

nüfus müdürlüğü randevu alma

arkadaşlar ehliyet parasını yatırdım N.M den randevu alıcam ancak alamıyorum Seçtiğiniz ilçede şuan için randevular doludur. İptal edilen randevular nedeniyle ilerleyen saatlerde boşluk oluşabilmektedir. Gün içinde tekrar deneyebilirsiniz yazıyor ve hepsi böyle ne yapmam gerek
  20. mrhamsi

bdo 32exe dosyaına erişim sağlanamıyor

arkadaşlar böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim varmı yaşayan
Geri