Arama sonuçları: *

1. eminn_

kosovaya çalışmaya nasıl gidebilirim?

bilgisi olan var mı ? pasaportum var 18 yaşımı doldurdum 7. aydayım oranın para birimi euro ve resmi diller arasında Türkçe var ve bir çoğunluğunda türk vatandaşlar da var çalışmaya nasıl gidebilirim ne yol izlemeliyim ?
  2. eminn_

almanyada nasıl çalışma ve oturma izni alırım

pasaportum var nasıl çalışma ve oturma izni alıp çalışabilirim Almanya şart değil geleceğimi kurtaracağım ülke olsa yeter
  3. eminn_

valorant altın-plat oyuncu arkadaşı

claudes +sjxx8 rank kasıcaklar ekleyebilir alternatif; eminkalpcigkofte instagram
  4. eminn_

zehobets güvenli midir

bonus ile iddia oynadım 46.000 tl kazandım fakat parayı çekebilmek için bonus verilen 500 tl yi yatırmamı yatırdıktan sonra kazancımı çekebileceğimi söylüyorlar neden verdiniz o zaman diyince kaybedince şirketimiz tarafından zararınız ödeniyor kazanınca bonusu ödeyip kazancınızı alırsınız...
  5. eminn_

bilgisayarcıya gitsem ceza yer miyim

18 yaşındayım otobüs aktarması ile metro binip arkadaşa işlemci ana kart götürüp termal macun sürdürüp fan taktıracağım yasak bitmeden gidersem ceza yer miyim
  6. eminn_

internet üzerinden nasıl kar elde edebilirim

mining hariç ekran kartım o kadar güçlü değil
  7. eminn_

valorant için takım arkadaşı / arkadaşları

oyunu sık sık ve iyi bir şeklilde oynuyorum fakat arkadaş edinmek istiyorum öyle daha doğru oyun oynanıp daha eğlenceli hale gelebiliyor rastgele insanlar ile girdiğim zaman oyunu bozan satan vs çok insan olunca oyun oynamam ve zamanım engelleniyor aradığım arkadaş samimi saygılı ve düzgün bir...
  8. eminn_

şehirlerarası otobüs yasak mı 18 yaş için?

18 yaşına girdim bursadan istanbula gitmek istiyorum otobüs ile terminalden fakat 20 yaş altına yasak var mı?
  9. eminn_

Alakasız bişi görüyor musunuz ?

bir bilgim olmadığı için kutusuz satılmasını saçma bulduğum için gerçeği öğrenmek için size danıştım aldığım rapora bakar mısınız
  10. eminn_

Alt + tab hızı neyden kaynaklanıyor ?

çözünürlük aynı olsa bile 5 10 saniye bekletiyor bazen erken vermiyor birkaç kere yeniden yapıyorum ram a mı bağlı yoksa ssd yemi ?
  11. eminn_

Foruma bugün ne oluyor ?

Sürekli bağlanamıyorum sizde de oluyor sanırım bu olma sebebi nedir ?
  12. eminn_

İmzama nasıl sistemimi ekleyeceğim ?

Özellikle ışıklı mışıqlı yapanlar gibi yapmak istiyorum
  13. eminn_

İnternetten nasıl para kazanırım ?

Güvenli yatırım ve ya ücret ödemeden internetten nasıl para kazanırım ? ryzen 3 3100 palit 1660 süper 8+8 3200 mhz d30 adata ram
  14. eminn_

ALT TAB HIZI MS VE EKRAN YENİLEME HIZINA MI BAĞLI DONANIMA MI

ALT + TAB OYUN WİNDOWS ARAS GEÇİŞ HIZI EKRAN YENİLEME HIZINA VE MS E Mİ BAĞLI ?
  15. eminn_

Forumda yönetici ?

hocam şimdi forumlarımı kimse görmüyor ve sistem toplayacağım yardım destek alamıyorum
Top Bottom