Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

babam telefonumu aldı telefoncuya rehberi yedek kayıt yapacak telefonda görmemesi gereken şeyler var

benim rehberim bozulan telefonumda kaldı babam o rehberi geri almak için telefoncya gidecek telefonu açtıracak nasıl engel olabilirim telefonda babamın görmemesi gereken şeyler var
  2. groovy pancake

yıl başı hediyesi ne almalıyım

arkadaşa hediye alacağım arkadaş teemo main vızvız teemo ve...
  3. groovy pancake

bir site vardı para verip video alıyordun adı neydi

sitede hintli abilerden falan happy new year videosu alıyordun para verip ismini söylüyorlardı neydi adı
  4. groovy pancake

odamı düzenlemek istiyorum

odamda pek bir şey yok plsatik masa kitaplık vesaire var ben odama 1,5-2 metre uzunluğunda bir masa almak istiyorum L masa da olabilir led ışık raf figür vesaire ne alabilirim önerileriniz var ise yazabilir misiniz spesifik bir şey olmasına gerek yok her şey olur
  5. groovy pancake

reddedildim nasıl unutabilirim

ben bi kızı seviyordum hoşlandığım ilk kız da oydu öncesinde arakdaştık söylediğimde gerçekten sevdiğime inanmayıp reddetti ve hala aklımdan çıkmıyor onu unutmak istiyorum ama kopmak istemiyorum aynı zamanda çok değer verdiğim birisi ney yapabilirim anime kızlarına sarmak işe yarar mı nasıl...
  6. groovy pancake

slice of life tarzında anime önerebilir misiniz

slice of life tarzında anime önerebilir misiniz not: bunny girl senpai charlotte rent a girlfriend dışında onları izledim birde 12-24 bölüm civarı olsa iyi olur 2-3 sezon olsa da sorun olmaz
  7. groovy pancake

Türkiye'nin Daha İyi Biryer Olması İçin İmzalayabilir Misiniz ?

şimdiden teşekkürler http://chng.it/ZKBbBg9g5L not: konu eğlencesine açılmıştır
  8. groovy pancake

annem kulaklığımın üstündünden elektrik süpürgesi ile geçti yarın ders var

soru başlıkta süpürgenin önünden çekmeye çalıştığımda napıyorsun diye bağırıp bana vurdu ne yapabilirim evde kulaklık da yok derslere bilgisayarımdan giriyorum telefonum ebada çok ısınıp kapanıyor
  9. groovy pancake

nasıl kız "arkadaş" edinebilirim

benim sevgili yapmaya niyetim yok öncelikle benim karantinadan önce yakın arkadaşlarım dışında konuştuğum yazar olmayı hedefleyen roman yazan mersindeki 1. fen lisesini kazanan vesaire kişiler ile arkadaştım ve gayet kaliteli bir ortamdı ama şu an yakın arkadaşlarım dışında konuştuğum...
  10. groovy pancake

notum düşük olduğu için annem çevremi değiştirmemi istiyor

benim şu an çok iyi bir arkadaş çevrem var çok iyi anlaşıyoruz ve matematik yazılısından 42 aldığım için annem arkadaş çevremden kopup lisedeki arkadaşlarım ile oyun oynamamı söylüyor ama benim lisedeki sınıf arkadaşlarım kumar oynuyor içki içiyor vesaire bende öyle kişilerle arkadaş olmak...
Top Bottom