Arama sonuçları: *

1. Emre123a

Bu slaytları nereden bulurum

Arkadaşlar bu videolardaki gibi slaytları nereden bulurum amd nin sitesinde var mıdır acaba Amd olması da şart değil
  2. Emre123a

Teknobiyotik godfall nasıl alınıyor?

Ben teknobiyotikten 5500xt pulse 8gb almıştım godfall alabiliyor muyum ya da nasıl alınıyor? İtopya faturayı yollayın demiş teknobiyotikte bir açıklama yok https://www.teknobiyotik.com/amd-godfall-shadowlands
  3. Emre123a

Google çalışmıyor

Bir tek bende mi oluyor şu an youtube forum instegram falan çalışıyor fakat google arama ve keşvet bölümlerinde tık yok. Bir şey arayınca hiçbir şey çıkmıyor Mobil veriden giriyorum 4g+ 1596519876 Direk chroma yazınca sıkıntı yok widget den yazınca çalışmıyor
  4. Emre123a

"<3" ne demek oluyor?

Sosyal medyada, orada, burada insanlar genelde sevdikleri şeyin yanına bunu yazıyor. Ne anlama geliyor bu?
  5. Emre123a

Güney Afrikadan Google Hesabıma Giriş

Arkadaşlar az önce böyle bir uyarı geldi. Benim tüm steam, epic, discord, twich, riot games, donanım arşivi forum, tosla, İncehesap, itopya,teknobiyotik,akakçe,instagram, webtekno, google hesap şifreleri aynı herhalde birini çaldılar ve denediler. Sahte ip den deniyorlar herhalde güney afrika...
  6. Emre123a

Msi mı Asus mu Gigabyte mi ?

https://instagram.com/stories/abdullahhacigul/2340202076973045780?igshid=1k4109da53k2m Abdullah abi noktayı koymuş pc parçası alırken tercihlerimizi bu yönde yapalım.
  7. Emre123a

Karanlık Temayı Neden Beğeniyorsunuz?

Arkadaşlar bu whattsup instagrama falan gelince haber yapıyorlar windows a da gelsin falan diye yazılar okudum haber siteleri bile karanlık mod koymuş.ben ne özelliği var bu olayın diye forumu 3 gündür karanlık kullanıyorum hiç faydasını görmedim ayrıca siyah arkaplandan beyaz yazıyı okumak bana...
  8. Emre123a

Rehber-Teknoloji ile İlgili Kısaltmalar

uzun araştırmalar sonucu sık kullandığımız ancak açılımını bilmediğimiz teknoloji ile ilgili kısaltmaları bir yere topladım Artık teknoloji ile alakalı muhabbet/tartışma larda bunları açılımıyla söyleyerek havanıza hava, bilginize bilgi katıp karşınızdakini şaşırtabilirsiniz. Buyrun: AMD -...
  9. Emre123a

EPİC GAMES Sipariş Geçmişim

Arkadaşlar beleşçilik mi dersiniz fırsatçılık mı dersiniz açgözlülük mü dersiniz ama ben fırsattan istifade diyorum. 2 Yıl önce bedava oyunları almak için Epic hesabı açmıştım 13 tane oyun birikmiş :) Bilgisayar hiçbirini kaldırmıyor da olsun. Tek kuruş vermeden bunları aldım Epic games olmasa...
  10. Emre123a

27 Mart'tan Öncesi

Forumda en çok zaman geçiren arkadaşlara soruyorum, Forumun açıldığı 27 Mart'tan önce burada kullandığınız vakitte neler yapıyordunuz? Neyden zaman alıp buraya verdiniz. Ve forum açılmasa ne yapardınız? Ben okullar virüs tatiline girdiği için vaktim çoktu, sizin durumunuz nasıl?
Top Bottom