Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

Ne hediye alabilirim?

Merhabalar bugün dayı oldum.Üniversitede vize haftam geldiği için gidemedim.Sınavlardan sonra gideceğim inşallah giderken de elim boş girmek istemiyorum.Öğrenci bütçesini çok zorlamayacak şekilde hediye önerileri alabilir miyim?
  2. Gerçek Walter White

Aileye yük olmadan para kazanmak

Artık telefon değiştirmek istiyorum.Malum fiyatlarda ortada aileme söylesem bana kendi bütçelerine uygun telefon alırlar muhtemelen o fiyatlardada pek performans gösteren cihaz olmaz.Kendi başıma nasıl para kazanbilirim? Aylık 1.6k maaş alıyorum nasıl bir birikim yapabilirim bir kaç ayda...
  3. Gerçek Walter White

E-Ticaret için site önerisi

Yedek parça dükkanımız var.Satış anlamında hangi site önerirsiniz?
  4. Gerçek Walter White

Sivilce izine ne iyi gelir?

Sivilce izleri daha çabuk bir şekilde nasıl geçer?
  5. Gerçek Walter White

Poster nereden çıkartılır

Duvara çerçeveletip ve ya direkt asmak istiyorum,posteri nerede çıakrtabilirim?
  6. Gerçek Walter White

NBA maçları nereden izlenir

kaçak izleyebileceğim donmayan site var mıdır?
  7. Gerçek Walter White

Spor Salonu hakkında bir kaç sorum

Program oradaki hocalar mı belirliyor? Salondaki hiç bir aletinin ne işe yaradığını,nasıl kullanıldığını bilmiyorum gösteriyorlar mı?
  8. Gerçek Walter White

Bu ayakkabı alınır mı?

Aşağıdaki linkteki ayakkabı nasıldır? Her kombinin altına uyacak gibi geldi bana. Bu fiyatı hak eder mi? https://www.sneaksup.com/reebok-club-c-85-ar0456-001
  9. Gerçek Walter White

Bileği ince kişiye saat önerisi

Bileğim ince one göre saat önerir misiniz? Akıllı saat değil.250 TL civarına olursa iyi olur.
  10. Gerçek Walter White

Ucuza forma satan sayfa önerisi.

İnstagramdan forma satan güvenilir sayfa önerir misiniz?
  11. Gerçek Walter White

Garanti hakkında soru

Corsair Katar pro mousemin tekerleği bozuldu,daha önce hiç garantiye bir şey yollamadım. Amazondan almıştım. Ne yapmam lazım?
  12. Gerçek Walter White

Şu tür ısıtıcılar çok fazla elektrik faturası getirir mi?

Dükkan için almayı planlıyorum,gün boyu açık kalır muhtemelen. Şuan ufo var ve 800 fatura geldi,onun kadar getirir mi bu ısıtıcı.
  13. Gerçek Walter White

El çatlamasına hangi krem iyi gelir

Ellerim soğuktan çatlıyor önüme gelen kremi sürüyorum,çok bi fayda etmedi. Hangi tür ve marka iyi gelir.
  14. Gerçek Walter White

Sözlü notları hakkında

Sözlü notları toplanıp 2'ye bölünüp tek bir not mu oluyor yoksa 2 sözlü notuda direkt işliyor mu?
  15. Gerçek Walter White

Babamı papara almaya nasıl ikna edebilirim?

Babam kartların 18 yaştan aşağısına verilmediğini diyor, ama yanlış hatırlamıyorsam Papara minimum 13 yaş için verebiliyor. Bunu nasıl izah edebilirim? Ayrıca kart banka kartı olarak mı geçior
  16. Gerçek Walter White

National Geographic marka sweatshirtler nasıldır?

bu ürün karşıma çıktı ve ilgimi çekti,national geograpich ismini belgesellerde falan bayağı duymuştum ama giyimde duymadım. Kaliteli midir?
  17. Gerçek Walter White

Atm kartımı yuttu 18 yaş altıyım alabilir miyim?

Soru üstte yazıyor, ben kendim bankaya girip alabilir miyim.
  18. Gerçek Walter White

Oyunda Ses Kasamıyorum

Oyunlarda tam olarak ses kasamıyorum,mesela csde adamın tam olarak nereden geldiğini anlayamıyorum.Kulaklıkla alakalı olabilir mi? Kulaklık Gamenote H2016D.Bu arada csde 3D ses kapalı,açsam bir yararı olur mu? Fps düşürdüğü için kapatmıştım.
  19. Gerçek Walter White

Erkek sweat satan site önerisi

Uygun fiyatlı sweat satan site önerir misiniz
  20. Gerçek Walter White

Vakıfbank Bloke Kaldıramıyorum

Geçen gün vakıfbank çöktü, sanırsam o sıra çok şifre denemeye çalıştım. kart kendini blokelidi,hadi kaldırayım diyorum direkt bankomat kartının şifresini istiyor, tc’de istiyordu.Ayrıca kart şifresi dediğide atm şifresi mi? Bildiğim tüm şifreleri denedim yine olmadı. Tc yazılan yere...
Top Bottom