Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

boyum fazlamı kısa ?

1.71 boyundayım kendimi son zamanlarda çok kısa hissetmeye başladım sanki herkes 1.85te ben böyle kalmış gibi hissediyorum sporcu birisiyim iyibir fiziğim var fakat boyumdan dolayı kızlarla konuşmaya utanıyorum sıkıntı bendemi yoksa normalmiyim
  2. M-Q^GÖKTÜRK

günde kaç kere sagoluyorsunuz

ben en az 20 kere sagoluyorum ya siz
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Sınıftaki kız bende hoşlanıyor mu ?

bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden...
  4. M-Q^GÖKTÜRK

KADİR HOCA VEFAT ETMİŞ(DÜMENDEN)

DÜMENMİŞ
  5. M-Q^GÖKTÜRK

ciddi bir rüya gördüm

ben bir depremzedeyim ve artık depremin etkisinden çıkmış birisiyim ama dün gece uyurken bir rüya gördüm depremde vefat eden bir komşum benim eski evime gelerek bana dediki bize 1 saat süre verildi sizi uyarmaya geldik önce rüyamda biraz konuşup güvenimi kazandılar sonrada bana komşunun eşi bir...
  6. M-Q^GÖKTÜRK

bende artık xiaomici oldum

2 gün önce xiomi süpürge aldık eve 10 yıldır ilkkez evi temiz hissediyorum bu süpürgeyi aldım daha öncedende bu arçeliği kullanıyordum gerçekten xiomi fark yaratıyor
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Papara black kartın parasını nasıl ödeyeceğim

papara black kart sipariş verdim basılmış ve yola çıkmış ana ben parasını vermedim nereye nasıl vereceğim bu konuda bilgisi olan varmı
  8. M-Q^GÖKTÜRK

FL24 olanlar bakabilirmi

demin Hatayın üzerinden daha once hiç görmediğim şekilde boeing 747 geçti ne olduğuna bakmak için FL24 açtım ama haritada görünmüyordu ama Hatayın hemen suriye sınırında 3 tane ne olduğu belirsiz uçakvar bular sizdede varmı muhtemelen bunlar siha ama bakabilirminiz
  9. M-Q^GÖKTÜRK

İKTİDAR OLMAK İÇİN KARAKTERİNİ SEÇ

https://drive.google.com/file/d/11pTdrpGFuDkc5e2-_-wkwxuddmNISu2n/view?usp=sharing VİDEODA BURADA sizin iktidar karakteriniz kim ?
  10. M-Q^GÖKTÜRK

sanırım forumu bırakacağım

forumu bırakacağım ama platin olmadan tam önce 9999 mesajda bırakacağım benim içinde zor bir karar oldu eğer kararım değişirse platin olmuş olurum :(
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Barış Manço 2023(kayaların oğlu) şarkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

şarkı bu klibini izleyin iyice dinleyin ve yorumlayın
  12. M-Q^GÖKTÜRK

en sevdiğiniz keko diss i hangisi

benimki bu
  13. M-Q^GÖKTÜRK

forumda tanıdığınız en Troll üyeler

@New Holland başı çekiyor
  14. M-Q^GÖKTÜRK

herkes konuya bir adam gibi adam bıraksın

ben başlıyorum
  15. M-Q^GÖKTÜRK

2001 model hiç kullanılmamış sempron işlemci buldum

hiç kullanılmamış AMD sempron işlemci buldum napim bunu arkasındaki kauçuk bile hala duruyor termal macun izide yok
  16. M-Q^GÖKTÜRK

bu mağaraya gitmeli miyim?

bu mağaranın yerini biliyorum sizce gitmelimiyim biraz korkuyorum fakat videonun sonundaki olayı da duymuştum o olayda gerçek içeriden aynı sesleri bir sürü kişi duymuş gitmek istiyorum fakat korkuyorum gitmeli miyim ? TIRSMA SEBEBİM VİDEONUN 39. DAKKASI
Top Bottom