Arama sonuçları: *

1. F

Yeşil Pasaport çıkartabilir miyim?

Babamdan dolayı yeşil pasaport çıkartabiliyorum ancak bu sene 18 oldum üstüne mezuna kaldım öğrenci gözükmüyorum 1ay içinde çıkartmam da gerekiyor nasıl çözebiliriz bu durumu alabilir miyim psaport acaba?
  2. F

Bacak kılı için öneri

Bsyler sporcuyum 2kere jilet vurmuşluğum var ve spora ara versiğim için coronadan dolayı uzun süredir almıyorum ve yeni 15yaşıma girdim tekrar başlayacağım ama anlayacağınız üzere hem ergenlikteyim kıllanma var yani hem de arkadaşlarımda benim kadar yok utanıyorum. Yapmamı önereceğiniz şey nedir...
  3. F

Cok ama cok heyecan....

Lgs aciklaniyor... Pc benim eve gitmemi bekliyor... Bu sabaha kadar uyumayayip sabahlayacagim sabah lgs sonucuma bakacagim ve fena halde heyecanlandim... Hatta o kadar ki su bile icmeden 10dk de bir tuvaletin yolunu tutuyorum. Ayrica ben bilgiaayar topladim ve il disindayiz tum parcalar elime...
  4. F

Yayin islerine atilmak istiyorum.

Oncelikle herkese iyi geceler dilerim. 14 yasindayim yayinciliga baslamak istiyorum. Sistemim; Sapphire nitro+ RX5700xt SE (ekran k R5 3600x Gigabyte S2H (anakart) Gskill 3000mhz cl16 (ram) Dark guardian(kasa) Sharkoon v2 650w(PSU) Kingston a400 240gb (ssd) Msi g271 (monitor) Boyle bir...
  5. F

Var mi uyumayan DA sevdalilari??

Abdullah abi story de gordum cok calisiyorsun sanirim kolay gelsin ee var mi uyumayanlar dostlar?
Top Bottom