Arama sonuçları: *

1. OktayD__

Telefonumda bazı emojiler yok

Arkadaşlar iyi akşamlar kullandığım telefon Samsung j7 prime telefonumda bazı emojiler olmadığını fark ettim 🥰🥵 gibi emojiler yok (bilgisayardan yazıyorum şuan onun için emojileri gösterebildim) bi çözümü var mıdır?
  2. OktayD__

Papara hesabıma giriş yapamıyorum

Iyi günler papara hesabima giriş yapamıyorum facebook hesabım ile kaydolmuştum yeni telefon alınca giris yapmak istedim ama böyle bir hata veriyor ve mail falan gelmiyor
  3. OktayD__

Logitech G25 alınır mı ?

Arkadaşlar g25 alınır mı kullanan varsa memnun mu ve yazılımı nerden yükleyebilirim
  4. OktayD__

Şehir dışı alışveriş

Arkadaşlar perşembe günü şehir dışından direksiyon seti alacağım 2 .el adamla konuştuk kargo parasını ben veririm falan dedi ne yapmalıyım parayı ne zaman atmalıyım nelere dikkat etmeliyim
  5. OktayD__

Steam oyunu iade almıyor

Bahar indirimlerinde rainbow almıştım bilgisayar toplayacaktim hazir indirimdeyken alayım bari dedim iade etmek istiyorum ama steam 14 gecti diye iade almıyor ne yapabilirim
  6. OktayD__

Youtube hesabım askıya alındı

Merhaba telefon değiştirmişim YouTube indirdim ve YouTube hesabımın askıya alındığını öğrendim mail attım açmıyorlar ne yapabilirim
  7. OktayD__

Steam harcama yaptım puan gelmedi

Beyler sa steam oyun kartları aldım level atlamak için ama puan gelmedi 1₺ de geçtim
  8. OktayD__

Steam Pazara Ürün Koydum Satıştamı?

Arkadaşlar steam pazarına ürün koydum ek onay falan yaptım Bekletmede olan 1 Topluluk Pazarı listelemeleriniz var. yazıyor şuanda satıştamı acaba?
  9. OktayD__

YouTube kanal bildirimleri açılmıyor

Öncelikle merhaba bazı yt kanallarında bildirimleri açamıyorum çocuklara özel durumlarda devre dışıdır diyor 17 yaşındayım nası çözerim
  10. OktayD__

Şehir dışına çıkabilir miyim?

17 yaşındayım ve yasaklar kalktı tek başıma şehir dışına çıkabilir miyim?
Geri