Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Vozol Star aroma önerisi

20K Vozol alacağım bizim Tobaccoda olan aromalar fotoğrafta hangisi alınır? Tatlı olabilir.
  2. Nvidia Mx130

Telegram'dan Vozol alınır mı? Alan varmi?

Merhaba, 1-2 grup buldum bayağı bir satış yapan var. Şehrimdekinden 200-300 daha ucuza geliyor. Daha önce alan var mı?
  3. Nvidia Mx130

Doğuda vozol fiyatları ne kadardır?

Şuan Kayseri'de 20k'liklar 800 lira. Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin gibi yerlerde ne kadardır?
  4. Nvidia Mx130

Dedemin adına Misli hesabı açsam ne olur?

Dedemin TC'sini ve doğum tarihini girerek ve kendi numaramı girecek şekilde hesap açsam bir bilgi falan gider mi?
  5. Nvidia Mx130

Beyaz taburedeki kül yanığı belli oluyor mu?

Evde kimse yok beyaz tabureye kül geldi bende yanlarına falan biraz siyah sprey boya sıktım belli oluyor mu?
  6. Nvidia Mx130

Oscar fanpack paketine Kent Slim Grey sığar mı?

Merhaba, Oscar'ın paketini çok feci beğendim ama tadı o kadar da iyi değil. Kent Slim Grey bu pakete sığar mı? İkisi de aynı fiyatta biri 78 biri 80 ama Oscar'ın tadı kötü. Kent Slim Grey içilir mi demeyin, 1 yıl tütünde içtim valla çok güzel geliyor.
  7. Nvidia Mx130

Televizyondan maç izleyebilmek için ne almak gerekir?

Merhaba, 1.lig ve Süper Lig maçlarını izlemek için hangi siteden üyelik almam gerekiyor? Eskiden direk beIN Sport'tan alıyorduk sanırım şimdi tod falan çıkmış. En uygun ve sorun çıkarmayan hangi firmadır? Bu arada televizyonumuz Samsung Smart TV diye geçiyor ama Google falan yok sanırım beIN...
  8. Nvidia Mx130

Bayram namazindan hemen sonra yolda polis olur mu?

Merhaba, yarın kurbanı bizim bağda keseceğiz ve hemen bayram namazı sonrası keseceklermiş. 2 araba gitmek istiyoruz ancak aileden yalnızca babam iyi sürebiliyor diğerini ben süreceğim. Asıl soruya gelirsek Bayram namazından sonra polis denetleme yapar mı?
  9. Nvidia Mx130

Bilgisayarı 1 aylığına memlekete götürmek

Merhaba, 27inch monitör ve Atx kasam var. Yazın memlekette gideceğim en az yer kaplayacak ve en hasarsız şekilde nasıl götürebilirim?
  10. Nvidia Mx130

Nike Phantom Gx kullanan var mı?

3 saat sonra falan almaya gideceğim şubeden. Kullanan varmı kötüyse almayayim.
  11. Nvidia Mx130

İPTV nedir? Öneri lazım

Merhaba, Bein Sport pahalı geliyor. İPTV diye bir şey varmış. Nedir? Mac izlenir mı? Nereden alınır?
  12. Nvidia Mx130

Puma Rapido Krampon alınır mı?

Merhaba https://ty.gl/ooio8yn4c6 alınır mı? Genellikle hali sahada giyiyorum.
  13. Nvidia Mx130

Trafikte araba süremiyorum

Merhaba, 16 yaşındayım şehirlerarasında,köy yolunda,memlekette(500k nüfus var köy değil) falan sürüyorum. Kayseri'de yaşıyorum ancak arkamda 1-2 araba olsa bile hemen heyecanlanıyorum. Diğer yerlerde falan hiç sıkıntısız sürüyorum ancak yaşadığım yerde elim ayağıma dolaşıyor. Büyük kasislerde...
  14. Nvidia Mx130

N11 KUPONU bugünde var mı?

20.00 veya 22.00da veriyordu sanırım SSD alıcam. Bugünde var mi?
  15. Nvidia Mx130

Kac GB depolama kullanıyorsunuz?

Kac gb depolamaniz var?
  16. Nvidia Mx130

Nike-Adidas spor ayakkabı önerisi

Suanlik bir bütçem yok ama pahali olmasını da istemiyorum. Beyaz veya siyah renk olabilir. Uygun fiyatli Nike-Adidas önerileri bekliyorum, satan yer fark etmez.
  17. Nvidia Mx130

Valorant'ta bir anda kötüleşme

Önceden laptopta oynuyordum en az 20-25 falan vuruyordum ancak yeni sistem aldıktan sonra hic adam vuramiyorum ortalama 4-5 kill alıyorum Tvden oynuyorum ondan olabilir mi?
  18. Nvidia Mx130

İtemsatis'ta ne satilabilir?

İtemsatis'ta 15-20TL'lik insanların ilgisini çekebilecek ne satilabilir?
  19. Nvidia Mx130

Crack RDR2 nereden indirilir?

Arkadaşlar baştan söyleyeyim oyunun orjinalini Ps4'ten bitirdiğim için bir daha orjinal olarak Steam'den vb. almadım yani crack kullanma demeyin. Zaten cok oynamayacağim, yeni ekran kartı aldım RDR 2 Vram'ı iyi kullandığından test yapacağım. Siz nereden indirdiniz?
  20. Nvidia Mx130

Monitörü erkenden almak vs 1TB SSD almak?

Merhaba bir kredi borcumuz var o yüzden babam eylülde monitörü alamayız dedi. Bende 1300TL para var. Bu parayla 1TB Ssd almayı düşünüyordum çünkü pc de 240 olacak ve yetmeyecek. Babama parayi versem eylülde alabilir miyiz? diye sordum ve olur dedi. Sizce 1TB SSD mi yoksa parayı babama verip...
Top Bottom