Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Steam dolar'a geçtiğinden beri kaç oyun/dlc aldınız

Ben dolara geçmeden önce senede ortalam 30 oyun falan alırdım.Dolara geçildikten sonra oyun içi içerik yatırması hariç sadece subnautica aldım :/
  2. Rotangar

Bu site güvenilir mi? acaba

https://colorres.com/ Güvenilirmidir ?
  3. Rotangar

Shopier satış vergi olayı ?

Shopier dijital ürün satışı için bireysel hesap açsak(şirket hesabı değil) satış yapsak vergi vermemiz lazımmı.Normalde kdv kesme zorunlu diyorlar şirket hesabı açıp kimide 20k para kazanana kadar vergi verilmiyor.20 den sonra şirket hesabı alzım diyor doğrusu nedir?
  4. Rotangar

Amazon siparişi iade hakkında

S8 ultra tablet almayi dusunuyorum amazon uzerinden.Tablet geldikten sonra bi sure kullansam iade edebiliyormuyum.Yani kutudan cikarip denedikten sonra begenmezsem.
  5. Rotangar

Sevgililik arasında ideal yaş farkı kaç olmalı ?

Yasal olarak böyle bir şey varmı yasada. Cinsel ilişkiye girmenin 18 yaş altında suç olduğunu biliyorum.Ama sevgili olmada yaş farkı kaç olmalı. 18 yaşındaki biri ile 16 yaşındaki birinin ilişkisi yasal olarak nasıl olur bir taraf reşit oluyor çünkü veyahut 18 yaşında biri ile 13 yaşında biri yaş...
  6. Rotangar

Mesleğiniz ne, Ne mezunusunuz ?

Genel olarak merak ettim ne mezunusunuz ne iş yapıyorsunuz.İsterseniz maaşıda belirtebilirsiniz.
  7. Rotangar

Uyku alışkanlığı edinmek

Sabah uyanmak benim için dert değil sabah 5 dede kalkarım gece 3 te yatıp.Ama sabah resmen maymun gibi kalkıyorum heryerim ağrıyo tüm hayattan hevesim gidiyor.Dinç kalkmak için erken yatmam gerek ancak ne yaparsam yapayım uyumak isemiyorum.Ne yapabilirim.
  8. Rotangar

Acil! Kişisel bilgilerim çalınmış olabilirmi.

Arkadaşlar birden teleofnuma 130 küsür tane sms geldi ve hepsi aynbı anda geldi.Hepsi onay kodlu olay ne acaba?
  9. Rotangar

Özgüven eksikliği hakkında

ÇÖZÜLDü
  10. Rotangar

Ego kartımı kaybettim ne yapmam lazım

Ego kartımı kaybettim içinde 10tl + abonman var ne yapmam lazım yenisini falanmı çıkarayım.
  11. Rotangar

Yandesk diske kaydettiklerimi başkası görürürmü.

yandesk dish drive gibimi.Mailim üstüne bi disk hesabım var buraya kaydettiğim video ve fotoğrafları sadece benmi görebilirim yoksa herkese açık mı ?
  12. Rotangar

Ankara'da ekmeğe zam geldi

5 Temmuz(bugün) itibariyle Ankarada ekmek 3tl yerine 4tl oldu.
  13. Rotangar

Askerlik için göz no gerksinimi

https://www.militaryapp.net/askerlik-icin-saglikli-goz-derecesi-kac-olmali/ 2 göz numaram 14 ü geçtiği için muafım.Ancak diyelim 40 yaşıma geldim bi şekilde numaram 14 ün altına düştü veya çizdirdim gitmem gerekiyormu.
  14. Rotangar

Samsung mersis no ve vergi no su nedir?

Samsung'un vergi numarası ve mersis numarası nedir?
  15. Rotangar

Tek başıma bir şey yapasım gelmiyor

Dışarı çıkmak istesem nedense çıkasımda gidiyor.Biri olmadan hiçbiryere gitmem(market alışverişi vesayre hariç).Hem sıkılırım ama bana kalırsa asıl sebep bu değil.Özgüven sorunu yaşayan biri değilimi hatta 2 sene önce özgüven patlaması yaşamış biriyim :D . Buna rağmen tek başımayken nedense...
  16. Rotangar

Yurtdışı satışlardan para kazanma ?

Etsy üzerinden kendi tasarımlarımı satmayı planlıyorum.Yurtdışından birine sattım diyelim para nereye geliyor.Normalde bu tarz yerlerde paypal kullanılıyor.Ama tr de paypal biraz zor :D.Parayı nereye çekebilirim.
  17. Rotangar

Forumda nasıl referans alınıyor

Profilde referans kısmım 0
  18. Rotangar

Ping/Dowload/Upload değerleriniz nedir ?

Herkes "speedtest" uygulamasından yaparsa daha iyi olur eşit karşılaştırmak için. Benim değerler; -Ping:7 -Download:36 -Upload:6
  19. Rotangar

Odamın duvarını hangi renge boyamalıyım.

12. sınıfa geçiyorum sınav senem.Odaklanmak için odamı baştan dizayn ediyorum.Duvarıda boyayacağım ne renge boyayayım.Kendi odanızın duvarınında fotoğrafını atabilirsinzi.
  20. Rotangar

Sadece sobet için konu

Canım baya sıkıldı böyle bi konu açmak istedim hertürlü muhabbet olur(Bazı konular hariç :D) Havadan sudan muhabbet.
Top Bottom