Arama sonuçları: *

1. Bthnsvc

Facebook hesabım çalındı

Arkadaşlar sildim sandığım facebook hesabımı çalmışlar e posta adresini değiştirmişler telefon numarasını kaldırmışlar yapabileceğim bir şey var mı?
  2. Bthnsvc

2. el ram alacağım, farklı şehirden nasıl güvenli şekilde alabilirim?

Arkadaşlar bunu almak istiyorum:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-team-t-force-delta-tuf-gaming-rgb-ddr4-16gb-2-8gb-3200mhz-791467288/detay/ Param güvende 90 TL kesiyor bu kadar fazla komisyon almayan bir site biliyor musunuz? Veya kapıda ödemeli...
  3. Bthnsvc

Arkadaşlar sizce hangi bilgisayar parçaları 2. el alınır, hangileri alınmaz?

Evet aklımdaki soru başlıkta.
  4. Bthnsvc

Xiaomi not 10 lite bataryası ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz bir parça sitesi var mı? Telefonumun anakart entegreleri yanması üzerine satışa koydum Birisi arka kasayı birisi de bataryasını istiyor sizce ne kadara vereyim ya da vereyim mi parça parça?
  5. Bthnsvc

parliament uzundan hangi sigaraya dönülür

Winston darkblue düşünüyorum arkadaşlar var mı başka öneriniz
  6. Bthnsvc

Matematik sınavında kopya çekme taktiği acil yardım

Arkadaşlar şimdi canlı olarak 20 soru şıklı mat sınavı olacağım üni 3. sınıfım Ana ekrandan çıkınca hocaya bildirim gidiyormuş sizce opera ile sınava girip whatsapp eklentisinden ekran görüntüsü atsam ana ekrandan çıkmış olur muyum? bkz: burdan ekran görüntüsünü matematik öğretmeni olan bi...
  7. Bthnsvc

İtopya fiyatların dolarla birlikte anlık artması

MSI MAG FORGE Kasa İtopyada 470 TL'ydi konuyu bilenler bilir. Dolar arttı kasa 490 TL olmuş dolar düşüncede işliyor mu bu sistem fiyatlar güncelleniyor mu? Merakımdan soruyorum ilk defa karşılaştım. 1 günde fiyatlar güncellenmiş dolar düşse 1 günde geri düşer mi sizce? Sinir oldum alacağımdan...
  8. Bthnsvc

Abur cubur önerisi lazım arkadaşlar

Kardeşimi markete göndereceğim zaman düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor şimdi gene gidecek ne aldırayım 😅 peynirli Doritos + dido çikolata aynı anda atıp şekersiz kola içmek gibi kombo yapan var mı benim gibi acaba böyle kombolarınız varsa bahseder misiniz 😂 Örn bi de reçelle...
  9. Bthnsvc

Mousepad önerisi klavye mouse kaplayan mouse pad önerilerinizi bekliyorum

Bu mousepad nasıl sizce baya bi alan olmuş 4.5 yıldız desenler hoşuma gitti ama siz önerecek olsanız ucuz f/p mousepad ne önerirdiniz ? https://urun.n11.com/mouse-pad/antech-8030cmdesenli-dikisli-yikanabilir-gaming-oyuncu-mousepad-P282052679
  10. Bthnsvc

Arkadaşlar destekler misiniz saat 21:00'da twitterda #AkdenizÜniversitesiSınavlarÖdevOlsun

sınavları online yapmayı düşünüyorlar destek verir misiniz ekteki fotoğraflar ile #AkdenizSınavlarÖdevOlsun kameram mikrofonum yok telefon kullanmıyorum 1 aydır bi çok arkadaşımın bilgisayarı bile yok
Geri