Arama sonuçları: *

1. Batu17

Maske önerileriniz nelerdir?

Merhaba maske alacağım önerileriniz nelerdir ? İyi Günler :)
  2. Batu17

Evet pp değişme zamanı geldi önerileriniz bekliyorum

Önerilerinizi bekliyorumm :)
  3. Batu17

Etik Hacker Kurs Önerisi

Merhaba soru başlıkta yazdığım gibidir Etik Hacker kursu almak istiyorum amacın kendimi ailemi çevremi olası bir durumda korumak istiyorum BU KURS iyi midir matematik ile aram iyi değil ve açıkçacı daha dikkat çekici olmuş site o yüzden bu bayağı hoşuma gitti sizin tavsiyeleriniz nelerdir? İyi...
  4. Batu17

Etik Hacker Kursu Almak İstiyorum Önerileriniz Nelerdir

Merhaba başlıktada yazığım gibi Etik Hacker Kursu almayı düşünüyorum başta kendimi ailemi çevremi korumak ve ayriyaten bilgi sahibi olmak için almak istiyorum bu Kurs nasıl alan var mı ve başka kurs önerileriniz nelerdir? İyi Günler :)
  5. Batu17

Evde nasıl spor yapabilirim?

Evde nasıl spor yapabilirim? malum korona var ve sokağa çıkma yasağım var evde kol kası veya başka şeyler yapmak istiyorum nasıl yapabilir İyi Günler :)
  6. Batu17

film önerisi

Merhaba Türkçe ve komedi bir film istiyorum önerileriniz nelerdir ?
  7. Batu17

opera ingilizce türkçe çeviri?

Merhaba bu google deki gibi kenarda otomatik olarak sayfayı çevirebileceğim bir eklenti ya da uygulama var mı opera için olacak bu arada İyi Günler :)
  8. Batu17

Elektrikçi var mı?

Merhaba benim bina altyapı kötü değiştirmek istesem ne kadar tutar tahmini İyi Günler :)
  9. Batu17

İş önerisi

Bildiğiniz gibi yaz ayı geldi ve okullar tatil oldu bir işe girip çalışmak istiyorum biriktirdiğim parayla ekran kartı değiştirmeyi kasa ve Ram almayı düşünüyorum iş önerilerimiz nelerdir birde tarla işi hariç yani yevmiye işi olmasın önerilerinizi bekliyorum İyi Günler :)
  10. Batu17

İş tavsiyesi

Merhaba öncelikle biliyorsunuz ki yaz geldi okullar kapandı ve bir işte çalışmak istiyorum sizce ne gibi bir işte çalışabilirim önerileriniz nelerdir bu arada yevmiye demezseniz sevinirim o işler biraz zor olur İyi Günler :)
  11. Batu17

ingilizcemi nasıl geliştirebilirim?

Ne kadar doğru bir konu seçtim emin değilim ama başka bulamadım ya da gözümden kaçtı evet sizlerden önerilerinizi bekliyorum ingilizcemi nasıl geliştirebilirim? İyi Günler :)
  12. Batu17

dolar kuru

dolar ne zaman zaman düşer sizce kaça düşer ?
Geri