Arama sonuçları: *

1. terebayt

Forumu BIRAKIYORUM!!

Yeter!! Yine de özel yardım için; cacikispor#7031
  2. terebayt

Arkadaşlar bu sistem ne yeniyor mu? (Önemli bir konu değil)

Arkadaşlar ne bu yeniyor mu?
  3. terebayt

Rehber yapacağım ne rehberi olsun?

Arkadaşlar rehber yapacağım forumda olmayan ve istediğiniz ne rehberleri var?(Canım sıkıldı kimse oyun da oynamıyor Rehber yapayım dedim)
  4. terebayt

Kıyafet ve PC için harcama arasında kaldım

Arkadaşlar sizce PC ye Asus Tuf M5 (ve ya rakipleri) + gamepass+200TL lik kıyafet mı almalıyım yoksa 400TL ye kıyafet mı almalıyım liseye geçtim bende 270TL var geri kalanını annem ve babam tamamlayacak iki seçenekte de sizce ne yapmalıyım @crazyreign @RevDeisDou siz ne yapardınız
  5. terebayt

Saçmalama konusu

Arkadaşlar gece gece biraz saçmalayalım bakalım en saçma şeyi yazan kazansın hakem benim.
  6. terebayt

Profil fotoğrafı önerisi

Arkadaşlar bana bir kaç tane PP önersenize. Bir de şimdiki nasıl?
  7. terebayt

İç dökme konusu

Arkadaşlar herkes zor günlerden geçiyor ve kafalarına taktığı konuları var. Bu konuda herkes içini döksün yaşadığı iyi ve kötü olayları sıralasın liste haline getirsin eğer çözemediği bir sorun varsa çözüm bulalım kafa boşaltalım.
  8. terebayt

Canlı yayın açmak istiyorum.

Arkadaşlar canlı yayın açmak istiyorum sistemim ve internetim müsait hangi programı kullanmalıyım OBS indirdim ama kullanmam gereken başka program var mı ve OBS yi hangi ayarlarda kullanmalıyım en önemlisi de sizce hangi platformda yayın açmalıyım en kolay nasıl gelişirim ve nasıl izleyici...
  9. terebayt

Güzel bir Wallpaper önerecek var mı?

Arkaaşlar fazla karmaşık olmasın güzel bir Wallpaper olsun neon renkler hoşuma gider mor neon ve siyah ağırlıklı sade ve şık bir şey önerebilir misiniz bunların dışında da önerebilirsiniz beğendiğimi kullanacam.
  10. terebayt

Başınıza gelen sevindiğiniz ve üzüldüğünüz olaylar.

Başlıyorum sistemi alırken pek bir bilgim yoktu sistemde su630 vardı ondan 30TL daha ucuza Apacer Panther vardı ve yazma hızı olarak biraz daha yüksekti vben de yazma hızı yüksek ve daha ucuz diye onu seçmiştim iyiki seçmişim ama aynı sistemde sadece frisby kasa ve PSU olduğu için onu almak...
  11. terebayt

Günde kaç saat bilgisayar/telefon başındasınız?

Arkadaşlar anneme kalırsa herkes bilgisayar ve telefonu günde 2 saat altında kullanıyor sadece ben aşırı kullanıyorum siz kaç saat kullanıyorsunuz?
  12. terebayt

Sınırsız bütçeniz olsa nasıl bir sistem toplardınız?

Soru gayet net parçaları yazın da kim ne istiyormuş görelim.
Top Bottom