Arama sonuçları: *

1. Marku

Bionluk ile para nasıl kazanırım?

Arkadaşlar premiere pro ile nasıl para kazanırım? Ve hangi tür videolar yapmam gerekiyor?
  2. Marku

Okul itiraf sayfası açmak suç mu?

Başka bir okulun itiraf sayfasını açmak istiyorum, başıma bir şey gelir mi?
  3. Marku

FDR fiyatlar nedir??

PS ve PC fiyatları nelerdir bileniniz var mı?
  4. Marku

Twitch kanalı ismini unuttum nasıl bulurum?

Eskiden takip ettiğim ve çok sevdiğim bir twitch kanalı vardı fakat ismini unuttum, orada admindim. Admini olduğum kanallara bir yerden bakabilir miyim?
  5. Marku

Girilemeyen sitelere nasıl girerim?

Bu siteye nasıl girerim? Ve girmeyi başarırsam bir sıkıntı çıkar mı?
  6. Marku

Gelen kodu söylemek sıkıntı yaratır mı?

Facebook'da bir yorumda gördüm, Yemeksepeti, Getir, Hopi kayıtlı olmayan telefonlara tel başı 15 lira veriyormuş. Sadece kodu söyleyeceksin diyor. Ben neden istediğini biliyorum uyanıklık yapıyor. Bir sorun olur mu versek?
  7. Marku

''Wake up wake up run'' videosunu nasıl bulurum?

Ben sdece wake up dediği yeri arıyorum, ama hepsi editlenmiş video. Sizde varsa atabilir misiniz? örnek editlenmiş video; 1616397698 Lazım cidden ya :D
  8. Marku

Haber kaynağı nedir?

"haber kaynağı" kısmına basınca başka biri çıkıyor, neden acaba?
  9. Marku

Bu ayakkabı nasıl sizce?

Link burada https://www.lescon.com.tr/Shark-Sari-Erkek-Hali-Saha-Ayakkabisi/
  10. Marku

16:9 video nasıl 9:16 yaparım?

Programım movavi video editor plus. Siyahlıklar olmadan yapabilir miyim? Movavi dışında başka bir program kullansamda olur. Yeter ki düzelsin.
  11. Marku

Fotoğraf düzenleme sitesi önerisi.

Sadece bir kereliğe mahsus filigran koymayan fotoğraf editleme sitesi var mıdır?
  12. Marku

Edit programı önerisi.

Ücretli, ücretsiz edit programı önerilerinize açığım. Kullanması pek zor olmasa iyi olur.
  13. Marku

Bu sweatshirt i nasıl bulurum?

Bizim burda sweatshirt tarzı şeyler satan biri var, dükkanında şöyle bir şey buldum. Ama benim bedenime uygun değil ve ürün çakma sanırım. Adam daha getirmeyeceği için bunu başka yerden nasıl bulurum? Çok beğendim çünkü.
  14. Marku

Sınırsız gmail hesabı nasıl açılır ?

Arkadaşlar telefon onayı olmadan gmail hesabı nasıl açarım ? 3-5 tane açtıktan sonra telefon istiyor. Bunu bir yolu varmı ?
  15. Marku

Türkiyeli olmaktan gurur duyuyorum fakat Türkiye'de yaşamak...

Sizde de böyle bir durum varmı? Daha 15 yaşındayım, son zamanlarda ülkenin sorunlarına çok taktım. Siyaset olarak algılamayın lütfen.
  16. Marku

Makro bilgisayara zarar verirmi?

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim şimdiden özür dilerim. Soru başlıkta.
  17. Marku

Nasıl 20tl kazanılır

Arkadaşlar acil 20tl ye ihtiyacım var İnternet üzerinden nasıl kazanabilirim ? Referans ile falanda olur tosla 4tl veriyor ve öbür ay.
  18. Marku

internetten nasıl para kazanılır ?

arkadaşlar acil 20 TL'ye ihtiyacım var internet üzerinden para kazanma yolları biliyormusunuz ?
  19. Marku

Amazon prime kargo sorunu

Bir mouse almak için Amazon prime aldım şimdi sipariş ettim fakat varış 27 Kasım diyor İstanbul'da yaşıyorum ne yapmalıyım?
Top Bottom