Arama sonuçları: *

1. O

Bunlar set olarak ne kadar eder?

Pentium E5700 Asus P5K-E Amd Ati 4850 8 Gb 4x2 ram 800 mhz quad channel
  2. O

Beyler sizce 2. el fiyatlarını uyguna koymuş muyum?

Ucuz ya da pahalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen belirtin fiyatı düzelteyim. Bu tarz ürünlerin 2. el fiyatlandırmasını hiç bilmiyorum. Satılırsa 3. setupı dizicem elimde güzel şeyler var. ekran kartı eksik. -...
  3. O

Minecraft Sunucusu Açtık İsteyen Gelsin

Reklam olur diye websiteyi ip falan yazmıyorum. minecraft sunucusu açtık parasız oynanıyor ve şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gelmek isteyenlere özelden ip sürüm verebilirim
  4. O

Valorant HTRF vs 7.1 hangisi daha iyi?

Valorantta HTRF'yi açınca 7.1 kapatmak zorundasınız. peki hangisi ses kasmak için daha iyi?
  5. O

Sizce bu şekilde güvenilir mi?

Birisiyle işlemci için anlaştım kargodayken görüntülü arayacak kargoyu verince bende havale yapıcam. kargoyu geri alabilir mi?
  6. O

Forumdaki kişiyle alışveriş yapacağım ama?

İkinci el bölümünde r3 3100 alımı yaptığımı uygun bir fiyata ihtiyacım olduğunu belirttim. bir arkadaş var ama önce parayı istiyor şimdi doğal olarak bende güvenemiyorum ama bütçem ona yetiyor herhangi bir moderatör falan aracı olabiliyor mu? bilmediğimden soruyorum.
  7. O

2016 da sigorta girişim yapılmış mı?

sigorta durumum nedir? girişim yapılmış mı?
  8. O

Sizce 220 TL'ye satmalı mıyım?

Hyperx'in 2x4 1600 mhz cl 10 değerinde ramler var 220 TL'ye isteyen var vermeli miyim?
  9. O

Kulaklık pedi garantiye girer mi?

Deformeler var incehesaptan aldım garantisi 2 ay sonra bitiyor yollasam değişirler mi?
  10. O

Bilgisayarım ne kadar eder?

Ryzen 5 1600AF, Gigabyte gtx 960 Oc 2 gb Gigabyte b450m s2h Hyperx 8 gb 3600 Mhz rgb ram 256 gb m2 ssd performax xenom kasa se xt 224 soğutucu 400watt power
  11. O

İtopya mı çöktü mü giremiyorum?

son 3 saat kalmıştı indirime ram alcaktım site çöktü galiba
  12. O

1600 AF gtx960 Sistem Ne Kadar Eder?

Ryzen 5 1600AF Gigabyte Gtx 960 windforce fabrikasyon OC 2 GB Gigabyte B450m s2h 8 Gb 3600 mhz Neo forza ram Seagate 1 Tb HDD Power dark 400 watt SE-224 XT İŞLEMCİ SOĞUTUCU Performax Xenom 4 fanlı rgb kasa
  13. O

James Donkey 7.1 surreound kulaklığım kronik sorun?

İnce hesaptan 2019 un 6. Ayında aldığım ürünün kesinlikle benle alakası olmayan ara sıra da olsa ışık sönme ve içten temassızlık sorunu var her zaman olmuyor nadir fakat 2 ay garantisi var yollasam yenilerler mi sizce? En ufak deformesi yok tertemiz. Işık hatası taa'nında başına gelmişti ilk...
  14. O

Sistemimi ne kadara satabilirim?

Gigabyte Gtx 960 2gb OC Windforce (62 derece üstünü görmedi) Intel i5 4590 Hyperx 2x4 8 gb pasif soğutuculu siyah renk 1600 mhz ram Samsung 1 TB hdd Anakart Asus b85m-e Power dark'tan 400 watt Lol yüksek ayarlar 300 fps Csgo 300-400 fps arası (16:9 veya 4:3)
  15. O

Bu gömleği acil bulmam lazım

Türkiye de bulamadım. yurtdışı siteleride olur
  16. O

Fazladan stranded deep alan var mı?

arkadaşlar epic games stranded deep oyununu ücretsiz yaptı fazladan alan varsa verebilir mi acaba? :/
  17. O

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ekran kartı tanınmaz hala nası getirilir?

Takas yaptığım bi ekran kartını 3 gün sonra almak isteyen biri var bende vermek istemiyorum o kartı garantili diye sattım 2. Elini aldım dedim seri numarası değişebilir miyim veya neyini değişebilirim tanınmaması için? Hem görünüş hem donanımsal?
  18. O

550 TL'ye işlemcimi satıyorum 2. El daha iyisi alınır mı?

İşlemcim i5 4590 Anakartım asus b85m e. Süper bir şey beklemiyorum ama 4 core 8 threadslik bir ssy alabilirsem daha mantıklı çünkü ekran kartım var bu işlemci kendi grafik birimini bulunduruyor daha iyi bir sey alabilir miyim alırsam mesela ne olabilir? K serisi intel de olabilir
  19. O

Bu hdd ne kadar eder?

Yeni format attım içi ve hdd tertemiz / Windows 10 pro yüklü Samsung 7200 rpm 1 Tb İçibde lol csgo ve valorant var başka hiç bişi yok.
  20. O

Satılır mı arkadaşlar?

Acilen paraya ihtiyacım var tüm ürünler tertemiz. Satılır mı?
Geri