Arama sonuçları: *

1. T

After effect kalıcı dosya atma

Herkese selamlar Bir sorum olacak after effetc için edit pack indirdim fakat bunu klasöre çift tıklayıp açınca açılıyor ben bunu after effect içine nasıl atarım? Tıpkı şu videodaki gibi. ( Bende RG effect kısmı görünmüyor yapmak istediğim her seferinde dosya atmadan o şekilde tamamen eklemek. )...
  2. T

Ekşi sözlük arka planı mavi oldu nadıl düzeltirim?

Site böyle ben bir şey yapmadım nasıl düzeltebilirim bunu?
  3. T

Elon Musk kimdir? Ne yapıyor?

Barış Özcan tadında bilgiler bölümüne hoşgeldiniz ( eğer hoşunuza giderse devamı gelir) 28 Haziran 1971 (49 yaşında) Pretoria, Güney Afrika da dünyaya gelmiştir. Güney Afrika asıllı olan milyarderimiz aynı zamanda üniversite okuduğu Kanada ve milyar dolarlık yatırım yaptığı Amerika Birleşik...
  4. T

100-150 TL YE MİKROFON

Herkese iyi forumlar umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Arkadaşlarımla eğlencesine sokak ropörtajı yapmak istiyoruz ve haliyle mikrofon vs gerekiyor videoları telefondan cekeceğimiz için uyumlu olması önemli böyle arkadan geçen rüzgarı sonuna kadar alacak bir mikforon olmazsa güzel olur...
  5. T

PARÇALARI TAKMAK ZORUNDAMIYIM YA DA GEREKİYOR MU?

bunları takmam gerekiyor mu? *NOT* Sistem hazır geldi bütün parçalar görünürde çalışıyor deneme fırsatım henüz olmadı maaalesef
  6. T

Fizikten anlayan var mı?

2 veya 3 tane fizik sorusu atsam yapabilecek var mı? Yazılı oluyoruz sayısalım -100 saat 20.00 da bitecek. Sevap kazanırsınız hem :)
  7. T

Steam hesabımı Epic Games hesabıma bağladım nasıl kaldırabilirim?

Epic games hesabıma steam hesabı bağladım nasıl kaldırabilirim bilgisi olan var mı?
Geri