Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

Almanya diploma denkliği gelen gmail güvenilirmidir? anerkennung-in-deutschland

Arkadaşlar bu siteden denklik için başvuru yaptım. Bu şekilde mail geldi buradan denklik alan var ise size de bu mailden mi ulaştılar?
  2. Evren avcı

Seçimi internet sitelerinin hangisinden takip edebilirim

Seçimi internet sitelerinin hangisinden takip edebilirim arkadaşlar. Geçen sene bir sute vardı güzel ama ismini kaynettim.
  3. Evren avcı

bu tıraş makinesi bacak tıraşı için alınır mı?

Arkadaşlar bacak kıllarını trimlemek için alacağım ayda 1 de sakal için kullanırım. eğer başka bir öneri vermek isteyen olursa verebilir bütçe bu seviyelerde 500-700...
  4. Evren avcı

🔥Faiz %25 oldu. dolar anlık 26.69 (güncelleme ( 25.49))

Mehmet şimşek faizi %25 yaptı dolar anlık bir düşüş yaşadı sizce devamında neler olur?
  5. Evren avcı

Bisiklet ile 5KM uzaklığa gitmek

Arkadaşlar bisiklet ile 5km uzak yere gitmem gerekiyor. bu konuda deneyimi olanlar anlata bilir mi? çok mu yorulurum. normalde 1.5km mesafeyi 5dk da gidiyorum. hesapladığımda 20dk sürüyor. git gel 10km olacak toplam. yanıma almamı önerdiğiniz bir şey var mı?
  6. Evren avcı

Ayakkabımdaki yırtıklar için ne yapmalıyım?

arkadaşlar 26 ağutosta akakçe üzerinden bu ayakkabıyı aldım. Ama ayakkabı yeni olmasına rağmen ön kaplamalarında yırtılmalar var. sizce bu sorunla ilgili ne yapmam lazım. ayakkabı durmadan su alıyor. ayakkabı orjinal ondan eminim. sadece sol olanda var bu sorun sağ olan sorunsuz. ürün kodu...
  7. Evren avcı

Bu ürünlere 1k teklif geldi satayım mı?

Arkadaşlar sattığım ürünlere teklif geldi 1kdan vereyim mi? q9400 işlemci r7 240 2gb foxconn g41 anakart 4gb+2gb ram gigabyte b450m h anakart
  8. Evren avcı

720p resmi nasıl 1080p yapabilirim?

Arkadaşlar 1280x720p olan oyundan aldığım resimleri nasıl 1920x1080p yapabilirim?
  9. Evren avcı

sınava girmezsem hangi not girilecek?

Arkadaşlar hocalara sordum ama net bir şey demediler. Sınavlara girmezsem hangi notum geçerli olacak? burdaki bir örnek ders için. 51 olan sınav notu mu yoksa 55 olan dersin ortalması mı girilecek.
  10. Evren avcı

ssd/hdd mining için anakart çıkarmışlar.

Anakartın linkini bırakıyorum oradan inceleyebilirsiniz. http://www.onda.cn/Shopbuy_MotherBoard.aspx?id=465
  11. Evren avcı

Arkadaşlar sizce Ramazan'da 1aylık yasak gelir mi?

yasak gelir mi arkadaşlar ona göre hazırlık yapıcam.
  12. Evren avcı

forza horizon 4 fotoğraf paylaşma postu.

Hadi herkes çektiği fotoğrafları paylaşsın. oyunu lowda oynuyorum fotoğrafların kalitesi kötü olabilir.
  13. Evren avcı

edebiyattan kalmışım

beyler edebiyatçı bırakmış bir şey olur mu? 1.dönem notu
  14. Evren avcı

sinirimi nasıl atabilirim?

beyler oyunlarda çok sinirlenen biriyim ve sinirlenince ilk bulduğum şeyi yumrukluyorum. bu yüzden 2 mouse 1 hoparlör çöp ettim. trendyoldan sinirlenince yumruklamalık ne önerirsiniz?
  15. Evren avcı

ayakkabımı kurutmam lazım nasıl yapıcam.

beyler bugün sınavlar vardı ve yağmur vardı ayakkabımda su almış nasıl kurutabilirim? yarına kadar kuruması gerekli. Evde soba gibi ısınma araçları kullanmıyoruz.
Top Bottom