Arama sonuçları: *

1. Abbo

Oda güzelleştirmek için tavsiyeler

Odamı biraz güzelleştirmek süslemek istiyorum. Maalesef bu konularda pek iyi değilim. Star Wars temasından çok hoşlanırım. Yaşım +20’dir buna uygun tavsiyeler verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  2. Abbo

Xcom2 ve idle master

Kart düşürmesi için idle master açmıştım. Xcom2 oyununun kartları da düşmüş. Oyunda ‘’çapraz platform çok oyunculu’’ da var. Acaba Vac yer miyim bundan dolayı ? (İdle master kara listesinide yazmıştım)
  3. Abbo

Telefon kılıfı tasarlamak için site önerisi

Arkadaşlar gönlüme göre bir telefon kılıfı bulamadım. Bende görseli kendim ekleyip yaptırmak istiyorum. Bunun için güvenilir ve baskısı kaliteli olan bir site önerir misiniz ?
  4. Abbo

Hediye tavsiyesi lazım

Arkadaşlar bir türlü aklıma bir hediye gelmiyor. Kız arkadaşıma göndereceğim tavsiye verir misiniz acaba ?
  5. Abbo

Idle master güvenilir mi ?

Hesabımda yığınla oyun var ve indirip oynanıyorum bile. Acaba hesabım banlanır mı ? Veya çalınma , pcye virüs bulaşma gibi durumlar olur mu ? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi ?
  6. Abbo

Steam hesabım ne kadar eder ?

İçinde 101 tane oyun 100 tane DLC var. (Witcher , just cause , batman , tomb raider , deus ex , thief , mgs vs seriler var.) Ayrıca Uplay hesabımda AC serisi (Sadece Valhalla yok.) ve BF serisi var. Satmayı düşünüyorum. Neredeyse hepsini oynadım. Ne kadar eder sizce ? 1606822555 ?
Geri