Arama sonuçları: *

1. Akhun57

Bi hayırlı olsununuzu alırım arkadaşlar.

msı sıvı soğutmadan vazgeciren arkadaş görürsen konuyu teşekkürler kardeşim
  2. Akhun57

Tomahawk max ryzen 3600 8x2 16 gb corsair satılık

Garantisi yok kutuları vardır vatandan itopyadan alınma tertemiz ürünlerdir ddr5 sistem topladığım için satıyorum toplu alana 4.500tl parça parça alana anakart 2300 işlemci 1900 ram 750
  3. Akhun57

KYK BURSU NOLDU ARKADAŞLAR ?

2. Dönem sonunda açıklanır mı arkadaşlar sizce !!!!!!! Durumu olmayıp 3 kuruşa güvenen arkadaşlara aşırı üzülüyorum hükümetin bu sorumsuzluğunada lanet ediyorum .
  4. Akhun57

Diş yapısı cidden kötü olup son zamanlarda tel taktıran varmı ?

Arkadaşlar son zamanlarda ağız yapısı baya kötü olup tel taktıran varmı kaça taktırdı ben malzeme dahil 21.300 e taktırıyorum itopik geldi bana da mecbur yani .
  5. Akhun57

İyi Bir sisteme sahip olmakla iktidar partili yandaş damgası yemek ???

@Mertmax bu arkadaş 3080li sistemim var diye akplisin diyip sövüyor merak ettim sizede danışmak istedim iyi bir sisteme sahip olunca fedöcü mü olunuyor arkadaşlar cıkarıyım mı elden sabah evi basarlar mı ? !!!!!!!!!!!!!!
  6. Akhun57

12k’yı nasıl degerlendiriyim

12 bine aldığım 3080i 25k ya sattım kârımî aldım. Tekrar ekran kartımı alsam 12k ya yoksa oyun konsolu yada eth atsam 0.3 eth üstüne ekleme yapmakta mantıklı geliyor
  7. Akhun57

Cooler Master bana garantide yardımcı olmuyor

Yada satış sonrası desteğin mi rezalet arkadaş Ma610p kule tipi soğutucu kullanıyorum iyi güzel de temizlerken fani kırdım hoyrat davranıp itopyadan almıştım yazdım biz yedek parça sağlamıyoruz diyor garantiye zaten girmiyor anlıyabiliyorum normal fanda takılmaz estetik görünsün diye çevceve...
Geri