Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Bilgisayar işletmenliği operatörlüğü ilgili bilmem gerekenler nedir

Günaydın D.A forumdakiler yukardaki başlıkta okuduğunuz gibi bilgisayar işletmenliği operatörlüğü ilgili kursa başlayacam bilmem konular neler 1-İş için mülakat soruları bilen var mı ? 2-Kursu bitirdiğim zaman sertifika ile iş bulma olasılığım var mı ? 3-Bilgisayar işletmenliği operatörlüğü kaç...
  2. Alı Yldz

Natronabi bulundu sizce geri döner mı

sizce geri döner mi natronabi ?
  3. Alı Yldz

Natronabi ye ne oldu

iyi günler herkese yukardaki başlıkta okuduğunuz gibi natronabi ye ne oldu ? en son diyorlar ki cs 1.6 jail haritasının yapımcı olduğu söyleyin kişi telif attı diyorlar.
  4. Alı Yldz

Metin2 ye hala oynanıyor mu ne oldu

Yukardaki başlıkta okuduğunuz gibi. Benim en çok oynadığım oyun metin2 yi 2009 başladım uzun zamandır oynamıyorum oyuna ne oldu bilen var mı ?
  5. Alı Yldz

En favori NFS serisi nedir

Herkese selam yukardaki başlıkta okuduğunuz gibi hangi nfs serisi nedir ? benim ben favori seri nfs 3 hot pursuit pc versiyonu benim en favorim araba 1998 Indy 500 Pace Car ekran görüntüsünden görebilirsiniz.
  6. Alı Yldz

Sizce benim çizimim nasıl? Gelişiyor muyum?

Herkese selamlar : Benim çizdiğim anka kuşu sizce nasıl olmuş.
  7. Alı Yldz

Forumdaki herkesin kurban bayramı kutlu olsun

Donanım Arşivi forumdaki herkesin kurban bayramı kutlu olsun.
  8. Alı Yldz

Sizce benim çizimlerim nasıl

Uzun bir aradan sonra sizinlere çizmiş olduğum resimleri paylaşıyorum. Nasıl olmuş sizce bir ilerleme var mı ?
  9. Alı Yldz

CS GO nasıl oynuyorum sizce

Sizce FPS oyunlarında nasılım Apex'i de böyle oynuyorum bazen. Bu arada Botların zorluğü zor seviye Mouse hasasiyetti Deafult ayarda 4.3 çözünürlükte oynuyorum.
  10. Alı Yldz

Forumda 80+ ne anlamına geliyor ?

Ben forumda 80+ ne anlamına geliyor ? Forumda ben 80+ da kaldım nasıl 80+ bronze olurum ?
  11. Alı Yldz

Abdullah abinin video kullandığı müzik adı nedir ?

Benim donanım arşivi videodaki müzikleri hoşuma gittiyor benim en çok beğendiğim videodaki müziğin adı nedir ? 1- 8:38 2- 14:13 16:24 Abdullah abi den bir isteğem var videodaki kullandığı müzik ve albümün adını yazın açıklma kısmına :)
  12. Alı Yldz

Shadow of death darkness oyununda güzel kareler

Oyuna ben dün başladım ve bu sabah 15 level la kadar ulaştım ve oyundaki görselleri paylaşıyım dedim. Ama oyun baya güzel saatı unutuyorum zaman baya hızlı geçiyor bana göre 😂
  13. Alı Yldz

Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek olsun

Arkadaşlar iyi günler dilerim herkese : Tüm Donanım Arşivi ailesinin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
  14. Alı Yldz

Abdullah abinin bu videodaki müziğin adını bilen var mı ?

11:02 deki müziğin adını bilen var mı ?
  15. Alı Yldz

Abdullah abi tom ellis benziyor mu

Abdullah abi tom ellis benziyor mudur ?
  16. Alı Yldz

oyun hikayesini bitirince yeniden oynayıp sıkılan var mı

Konuda gördüğünüz gibi oyun oynarken oyunu bitirince yeniden oynayıp sıkılan var mi ?
Top Bottom