Arama sonuçları: *

1. Mahir Ertuğrul

Telekinezi ve Aerokinezi nedir gerçekmidir ?

Bu işlerle uğraşan arkadaşlar var mı ya da bu konular hakkında bir bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarda açık ve anlaşılır şekilde anlatırsa sevinirim. Şahsen ben böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum yok rüzgarın yönünü değiştirmek yok suyun yönünü değiştirmek. Yorumlara bekliyorum.
  2. Mahir Ertuğrul

Rust a gelen gereksiz ZAM!!!

Evet beyler an itibariyle Rust adlı oyuna neredeyse %300 lük zam yapıldı ve bu fiyatı hiç hak etmiyor. İndirimde 20tlye düştüğüne bile almamıştım şu an 127TL!!! Kendine gel Facepunch Studios
  3. Mahir Ertuğrul

8 Marttaki Sınav Karışıklığı ?

Beyler doğru düzgün bir açıklama yapılmadı ama Milli Eğitim Bakanı 8 Marttan itibaren gibisinden bir şey söylemiş sanırım. Şimdi bugün yapılacak olan kabile toplantısında ne konuşacaklar yüz yüze eğitimin ne zamana başlayacağını mı yoksa sınavların ne zaman yapılacağını mı. Şimdi kesin olarak 8...
  4. Mahir Ertuğrul

Msi Dragoncenter önerdiği güncellemeler ?

tarama yaptığım zaman bunları yüklememi istedi aralarında yüklemem gereken driverler varmı yoksa yüklemeye geek yokmu ?
  5. Mahir Ertuğrul

Herkes bulabildiği en güzel Wallpaperi atsın.

Beyler bulabildiğiniz en kaliteli en şık tasarıma sahip olan wallpaperleri atında nasiplenelim.
  6. Mahir Ertuğrul

REAKSİYON SAYISINA GÖRE RANKLAR?

Bu kastığımız reaksiyon puanlarıyla gördüğüm kadarıyla Silver, Gold, Platinium gibi ranklar veriliyor. Bunlardan herhangi birini almak için ne yapmamız gerekiyor ve Rank almak için gereken reaksiyon sayısı kaç ? Bilgisi olan arkadaşları yoruma bekliyorum.
  7. Mahir Ertuğrul

Csgo fps sabitleme ?

Monitörüm 75 hz csgoda full ayarlarda 300-350fps alabiliyorum dikey eşitlemeyi yani monitörümü hz sine göre fps sabitlemeyi açarsam bana ne gibi + sı veya - si olur sanırsam sabitleyince pc hem ısınmıyomuş hemde ekran yırtılmaları azalıyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım...
  8. Mahir Ertuğrul

Bilgisayarım nasıl sizce ?

Sistem Özellikleri Ekran kartı : Zotac gtx 1650 super İşlemci : İ5 9400F Ram : Apacher 8gb Anakart : Msi B310M PRO-VDH Plus Depolama : Sandisk 500gb ssd Mouse : Everest Sgm X7 (Değiştireceğim) Kulaklık : Turbox g7000 (Değiştireceğim) Klavye : Monster Pusat K3 Pro Monitor : Lg(modelini...
  9. Mahir Ertuğrul

Bu soruların cevaplarını nasıl bulabilirim?

Edebiyat hocam performans ödevi olarak bunu verdi bu sayfayadaki sorulardan yola çıkarak cevap anahtarını bulabilirmiyiz bulursanız linkini atarmısınız ?
Geri