Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

Forza horizon 4 Araba ayarı nasıl paylaşılır?

Bugün bir araba için güzel bir ayar yaptım, bunu nasıl oyun içinde paylaşabilirim?
  2. Mr. Edri

Elime geçen parçalar için Gameplay videoları hazırlamayı düşünüyorum

Elime geçen parçalar için Gameplay videoları hazırlamayı düşünüyorum da sizce yapılır mı, edit işi zor mudur. Elimdeki parçalar: i5 3470, anakartın pini yamuk ama yakında düzeltirim. e5462 r7 2700 b450 tomahawk, 2 güne satılıyor. imzamdaki ekip Yakında 10100F B460 alma ihtimalim yüksek. -------...
  3. Mr. Edri

Tam telefon internetini bilgisayara bağlayacakken internet düzeliyor

İlk bakışta size komik gelebilir, hatta yeni üye olsam muhtemelen trol diye linç yerdim ama gerçekten hep böyle oluyor. Olay kısaca şu: Evin interneti leş gibidir ve ben de söverek telefon internetini bağlayım derim. Sonra telefonu açıp wifi dağıtımına basacakken internet düzelir. Artık...
  4. Mr. Edri

Biri beni yoksayınca ben onun yoksaydığını görebiliyor muyum?

Merakımdan soruyorum. Öyle bir şey var mı, yoksa görülmüyor mu?
  5. Mr. Edri

Cimerle ilgili sorum var

Eğer bir tarafı Cimer'e şikayet edersem şikayet ettiğim taraf şikayet edenin kim olduğunu öğrenebilir mi?
  6. Mr. Edri

F/P sistem budur arkadaş

İlan bu: Kızılot içinde, ikinci el satılık Oyuncu Masaüstü Pc M.2li - (letgo.com) Mesajlar bu, adam cidden anlamıyor ya da tabiri caizse ... olmamak için öyle yapıyor. Ne düşünüyorsunuz?
  7. Mr. Edri

Yeni düşük seviye işlemciler çıksa çok iyi olmaz mı?

Biraz piyasaya bakanlar fark etmiştir, düşük bütçe için piyasada hiç doğru düzgün sıfır işlemci yok ve bu yüzden kullanılmış İ5 veya R3 gibi işlemciler almak zorunda kalınıyor ve bu da pek iyi olmuyor. Sizin düşünceleriniz neler?
  8. Mr. Edri

Bu kadarına da pes artık

Serbest piyasa filan demeyin sadece yuh be diyordum ve bu düşüncemi buraya yazmak istedim, adam internetten sıfır toplayınca 4650 olan şeyi 4850'e koymuş ve sanki çok ucuzmuş gibi ilk gelen alır yazmış. Cidden böyle danaları görünce sinirim bozuluyor. Bu milletimiz niye böyle anlam veremiyorum...
  9. Mr. Edri

Hangi bölgede yaşıyorsunuz?

Cevapları bekliyorum, google veya facebook botu değilim. (!)
  10. Mr. Edri

Bu reklam sizde de çıkıyor mu?

Anlam veremedim reklama. Sık sık çıkmaya başladı
  11. Mr. Edri

Birinin konuşma sesi geliyor

PC'deyim biri konuşuyor, neden olabilir, arkaya iyicene baktım video açık değil. AMD'nin internet kısmına girdim orada video açık kalmış, ki aslında kapatmıştım uygulamayı.
  12. Mr. Edri

Steam Diamond Key çekilişi

Herkese merhaba arkadaşlar, içimden geldiği için böyle bir şey yapmak istedim. Çekilişteki ürün 1 adet Steam Diamond Key, katılmak için numara yazmanız yeterli.(ilk giren 1 yazacak, 2. giren 2 yazacak şekilde ilerlemeli) Kazanan kişiyi buradan açıklayıp özel mesaj olarak key yollanacaktır...
Top Bottom