Arkadaşlar kafama çok takıldı internette de cevabını bulamadım.Lisans mezunu birisi askerlik için asteğmen olarak başvurup seçilirse ve asker olarak hayatına devam etmek istese teğmen yani subay olarak mı devam etmiş oluyor? Asteğmenler son 3 ay teğmen oluyormuş sanırım.
Arkadaşlar böyle bir şey telefona zarar veriyor mu? Yeni telefonların bir çoğunda IP68 su toz dayanıklılığı var.Ve bu telefonlar ile denizde suyun altında fotoğraf video çekmek telefona zarar verir mi?
Arkadaşlar profil fotoğrafı için resim indiriyorum ama değiştirmek istediğimde indirdiğim resimler gözükmüyor.Ekran görüntüsü alıp kırpınca oluyor o da kalitesiz oluyor.
Arkadaşlar 17 yaşındayım ve aylık olarak kazanç elde etmek istiyorum.Ama neler yaparak para kazanabileceğimi bilmiyorum.11. sınıfım derslerime de odaklanmaya çalışıyorum çok fazla zaman isteyecek bir şeyler yapmak istemiyorum.Önerileriniz neler?
Arkadaşlar yaşım 16 olmaz falan demeyin.Yapmak isteyen yapar.Ne ile girişimciliğe atılmalıyım? Aklımda şimdilik 2 proje var önerilerinize açığım.Ve tek başıma atılmak bazı projelerde kolay olmayacağından böyle bir planı olan benimle iletişime geçebilir.Ev ofisi gibi küçük bir şirket gibi...