Arama sonuçları: *

1. Reaper

Bu sistem 2. elde ne kadar eder?

Selamlar dostlar, yeni sistem aldığım için eski sistemimi satmaya karar verdim. Parçaları bu şekilde ne kadara gider aşağı yukarı? Tarih yazmayanlar 2020 Kasım ayında alınmıştı garantileri yok. Anakart: Msi Z390-A Pro Islemci: Intel i7 9700k Ekran Karti : AMD Radeon RX 7600 (24 Agustos...
  2. Reaper

Istanbul Avrupa Yakasi Sistem Sokme ve Montajlama Hakkinda Yardim

Bugun vatan kampanyadan bir sistem satin aldim ancak elimdeki sistemin iyi parcalarini da sisteme koymak ya da ornegin eski kasami kullanmak istiyorum. Bu sekilde sokme takma islemini de tek basima yapamayacagimi dusunuyorum. En zoru Psu ve kablolamayi yapabilmek herhalde. Konu hakkinda yardimci...
  3. Reaper

Bu siteden urun alinir mi? Dolandirilir miyim?

https://mkmshopstore.com/products/urun Su urunden almak istiyorum ancak dolandirilma konusunda suphelerim var :). Bir hiyar yollama vakasini yasamak istemiyorum. Bu siteden ya da bu urunden alan var midir? Alabilecegim guvenilir bir yer var mi?
  4. Reaper

2. El Iphone Alicam Fatura Sorunu Mevcut

Merhabalar, 2. el bir telefon alacagim, satici bana kutusunun fotografini gonderdi, seri numarasi, imei numarasi her seyi gormem icin ben de e devlet ve apple resmi sitesinden baktigimda imei dogrulanmis, seri numarasindan da 10 gun once alindigi dogrulaniyor. ancak satici abimiz kendisine...
  5. Reaper

Bilgisayar Açılma Süresi ve Açıldıktan Sonraki 20-25 Saniye

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda sata ssd mevcut ve bilgisayarı açtıktan 6 7 saniye sonra windows ekranı geliyor ancak 2 3 saniye sonra şifremi girmeye çalıştığımda hemen yazmıyor ve bekliyorum. Aynı şekilde şifreyi yazdıktan sonra açıldığında da yaklaşık 20 25 saniye beklemem gerekiyor ki...
  6. Reaper

Kasa Temizliği Günü

Merhaba arkadaşlar kasamın içi ve fanlar çok tozlandı. Temizlemek istiyorum ve genelde sadece saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla temizliyorum ancak bazı yerlerdeki tozlar için çözüm olmuyor bu yöntem. Mesela öndeki fanlar, arkadaki fan ve ekran kartının üstünü zarar vermeden ne gibi bir...
Top Bottom