Arama sonuçları: *

1. F

Okulda ne yapacağım ?

Arkadaşlar ben bi b*k yedim. 1 senedir sevdiğim kızı sarhoşken aradım.Telefonumun şarjı bittiği için arkadaşımın telefonundan özelden aradım.Kızında sevgilisi vardı.İçimi döktüm. Kızın sevgilisine laf ettim hemen ardından özür diledim.kıza kim olduğumu söyledim.Eve gidip ayıldığımda kız mesaj...
  2. F

Kıyafet ve Ayakkabı Önerisi

Dostlar merhaba küçüklükten beri kıyafetlerimi annem babam seçti kıyafet ve ayakkabı bakarken çok kararsız kalıyorum malum yaz geldi kıyafet ve ayakkabıya ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz ? Boyum:175 Kilom 80 Kilom biraz fazla olduğu için her kıyafet olmuyor vücut şeklimi belli etmiyecek...
  3. F

Hızlıca Para kazanabileceğim iş tavsiyesi

Arkadaşlar 1 ayda hızlıca öğrenebileceğim aileme destek olmak amaçlı para kazanmak istiyorum neler yapabilirim 16 yaşındayım
  4. F

Tosuncuk Türk Yargısına teslim olucam demiş.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yurtdisina-kacan-ciftlikbank-kurucusu-mehmet-aydindan-aciklama-en-kisa-surede-turk-yargisina-teslim-olacagim-6514678/ Agalar açıklamaya baksanıza çok güldüm para bitti herhalde.
  5. F

Hazreti Yasuo nun Elmalı Davası Paylaşımı

Bence çok cesurca bir hareket böyle bir paylaşım yapması inşallah bu insanlar bir an önce cezasını çeker. Adalet yerini bulur .
  6. F

Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı

Dostlar siz ne düşünüyorsunuz ? Biz 12 yıl çalışıp işsiz kalırken katarlı gençler ülkemizde sınavsız okuyucak hemde tıp çoğu gencin hayalindeki meslek fikirlerinizi yazar mısınız ?
  7. F

Yazın sermayesiz nasıl para kazanırım ?

Evet arkadaşlar yazın sermayesiz nasıl para kazanırım max 100 lira sermaye 😃 bir yerde çalışmadan olması lazım garsonluk gibi yani
  8. F

LGS sınavı nasıl geçti ?

Evet LGS sınavına giren arkadaşlarım sınavlarınız nasıl geçti
Geri