Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

OYUN VİDEO EDİTÖRÜ ARANIYOR

Merhaba, yayın kesitlerini veya alınan oyun kayıtlarını editleyip eğlenceli ve görsel olarak tatmin edici bir hale getirecek editör bir arkadaş arıyorum. Sadece geçiş ekleyip renk atacak arkadaşlar hiç yazmasın bile, gerçekten ortaya güzel işler çıkarabilicek birisi lazım bana. Eğer elinizde...
  2. Arthur♛Morgan

Borsa Uygulamaları Tavsiyesi

Merhaba şuan hali hazırda AK Bank mobil kullanıyorum ama bazen katılmak istediğim halka arzlara ak bank mobil kullandığım için katılamıyorum. Her işlemi yapabileceğim, tüm halka arzları destekleyen hızlı ve güvenilir bir uygulama tavsiyeniz var mı?
  3. Arthur♛Morgan

Domain Almak İçin Site Önerisi

İlk kez domain alacağım bu konuda daha önce işlem yapmış arkadaşlardan uygun ve güvenilir site tavsiyesi alabilir miyim lütfen. İyi Forumlar
  4. Arthur♛Morgan

Sadece Amazonun Sattığı Ürünleri Görüntülemek

Web sitesinde yada mobil uygulamasında böyle bir seçenek bulamadım ben, aranızda sadece amazonun sattığı ürünleri nasıl filtreleyeceğimi bilen var mı dostlar
  5. Arthur♛Morgan

Green Card Başvuruları Ne zaman ?

Soru başlıkta arkadaşlar green card başvuruları ne zaman bilen var mı?
  6. Arthur♛Morgan

Şu videoyu bulun Allah aşkına

Erdoğanın şimdiye kadar sattıkları ve ülkeye verdiği zararı takır takır anlatan bir video vardı bir türlü bulamadım bilen bi atsın buraya lütfen
  7. Arthur♛Morgan

Sinan Oğan Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Soru net arkadaşlar bu isim hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. Arthur♛Morgan

Yurt Dışı Pazar Araştırması

Arkadaşlar pek ümidim yok ama belki bu işlerden anlayan vardır aranızda :) Yurt dışı pazar araştırması yapmam gerek ama nasıl yapacağım konusun da pek bilgi sahibi değilim eğer bu işten anlayan varsa aranızda biraz bilgi verebilir misiniz?
  9. Arthur♛Morgan

PC İçin Baştan Aşağı Sağlıklı Bir Virüs Taraması

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, eğer öyleyse uyarın lütfen. Başlıkta da bellirttiğim gibi pc için baştan aşağı tertemiz bir tarama ve temizlik yapabileceğim önerdiğiniz programlar var mı arkadaşlar?
  10. Arthur♛Morgan

Bir Şahsın Gmail Adresini Bulmak

Konuyu nereye açacağımı bilemedim, sorum şu; Sosyal medya hesabını telefon numarasını bildiğim birinin mail adresini ona sormadan bulmam gerek bunu yapmanın bir yolu var mı?
  11. Arthur♛Morgan

Anonim Olarak Mesaj Göndermek

Başlıkta da belirttiğim gibi birisine anonim olarak nasıl mesaj gönderebilirim? Yani ne yaparsa yapsın kim olduğumu anlayamasın mesaj içeriğini görecek ama kimin gönderdiğini asla öğrenemeyecek.
  12. Arthur♛Morgan

The Interpublic Group of Companies Nedir? (BEDAVA PARA)

Beyler bi arkadaşım bu bahsettiğim firmada youtube kanallarına abone olup beğenerek ilginç paralar kazanıyor. ( aylık 5000 TL kadar) ama büyük paralar söz konusu olduğu için içimde acayip bir şüphe var, siz daha önce duydunuz mu bunu yada kullandınız mı hiç para kazandınız mı? Google'de...
  13. Arthur♛Morgan

Sakarya Kırkpınar Kiralık Villa

Arkadaşlar, Sakarya Kırkpınar'da havuzlu kiralık villa arıyorum orada yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Daha önce villa kiralamadım tecrübem yok hangi siteler güvenilir bilmiyorum. Dikkat etmem gereken şeyler varsa onları da söylerseniz sevinirim. İyi forumlar...
  14. Arthur♛Morgan

Gerekli Bilgiler Verin

Bir arkadaş "gereksiz bilgiler verin" diye konu açmıştı, bende ondan esinlenerek "Gerekli bilgiler verin" diye bir konu açıyorum. Buyurun bilinmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgileri paylaşın...
  15. Arthur♛Morgan

MAD Parfümleri Kullanan Var Mı?

Mad parfümlerini kullanan var mı ve şu iki kodu kullanmış hakkın da yorum yapabilecek biri var mıdır? Mad A1114 Selective 100 ml Edp Mad I101 Selective 100 ml Edp
  16. Arthur♛Morgan

Setup'ını Bizimle Paylaş

Setup'ınızı paylaşın
  17. Arthur♛Morgan

POMEM 2022 Polis Alımları Başladı

Bilgisi olmayan arkadaşlar için paylaşayım dedim. POMEM polis alımları başladı aşağıda ki siteden şartları inceleyebilir başvurunuzu yapabilirsiniz; https://www.pa.edu.tr/28-donem-pomem-giris-sinavi-aday-belirleme-on-basvuru-duyurusu-duyurular.html
  18. Arthur♛Morgan

jWIN SDP90 88 TUŞLU PİYANO ALINIR MI?

Merhaba; 2 Aralıkta A101'e başlıkta belirttiğim piyano geliyor, ve almayı düşünüyorum bu piyano hakkın da bilgisi olan var mı? Veya piyano çalan kişiler varsa yorumlarını duymak isterim.
  19. Arthur♛Morgan

Ülke Batıyor da Biz Ne Yapacağız?

Ülkenin batması işten bile değil. 2023'e kadar bu yönetimle bu idare ile devam edilirse o tarihte başa kim gelirse gelsin toparlayamaz. Ben 24 yaşındayım şuan için çok büyük bir ekonomik sıkıntım olmasa da yüksek ihtimalle 26-28 yaşlarıma geldiğim de içinden çıkılamaz berbat bir duruma düşmüş...
  20. Arthur♛Morgan

Babama Hediye Almak İstiyorum

İçimden geldi öyle babama hediye almak istiyorum, öneri yapabilmeniz için kendisinden bahsedeyim biraz, otoriter ciddi bir insan çocuksu hediyelerden pek hoşlanmaz mesela üzeri motifli bardak yastık falan öyle şeyler değil de daha çok kendisine hitap eden bir şey almak istiyorum ama internette...
Top Bottom