Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

2022 Peugeot 2008 vs 2022 Renault Megane

Öncelikle merhaba. Aklımda 2 adet araba var. 2022 Peugeot 2008, 1.2, 100 HP ( eğer alırsam yazılım attıracağım. Sağlıklı bir şekilde 130 HP oluyor araç. ) Veya 2022 Renault Megane, 1.3 TCE 140 HP. Benim için araba da istediklerim ses sistemi, ara hızlanmalar ve yalıtım. Bu isteklerimi...
  2. Kaan Lothbrok

Avukatlık bölümü nasıldır?

Öncelikle merhaba. EA'dan hukuk okumayı düşünüyorum ve bu meslek hakkında fazla bir bilgim yok. İş bulma süreçleri nasıl ilerliyor? Maaşları nasıl? Avukatlığın zorlukları neler? Bölümü bitirmek ne kadar zor? Savcılık sınavları ve nasıl savcı olunur gibi çok fazla kafamda soru işareti var...
  3. Kaan Lothbrok

400.000 TL araba önerisi

400.000 TL bir bütçem var ve 2. el ya da 0 bir araba almak istiyorum. SUV ve Turbo'lu bir araç olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  4. Kaan Lothbrok

Tablo oluşturabileceğim ücretsiz site önerisi.

Tablo oluşturabileceğim ücretsiz site veya program önerebilir misiniz? Biraz kendim baktım ancak bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
  5. Kaan Lothbrok

Dönem ortasında bölüm değişir mi?

Sayısal sınıfındayım ve eşit ağırlık geçmeyi düşünüyorum. Dönem ortasında geçiş oluyor mu? Okul olarak 1. yazılıları olduk.
  6. Kaan Lothbrok

AYT Edebiyat için YouTube kanalı önerisi.

AYT Edebiyat için YouTube kanalı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  7. Kaan Lothbrok

AYT Edebiyat nasıl çalışılır?

Öncelikle merhaba. AYT Edebiyat dersini nasıl çalışabilirim? Önerebileceğiniz YouTube kanalı var mıdır?
  8. Kaan Lothbrok

Apex Legends Oyun Arkadaşı

100 Level üstü Apex Legends oyun arkadaşı arıyorum. Kaan Quartararo#7491
  9. Kaan Lothbrok

Alt komşumu nereye şikayet edebilirim?

Alt komşum sürekli bağırıyor. Sanırım evde biriyle kavga ediyor. Bu kadını nereye şikayet edebilirim? 1645278045 Aynı zaman da çok fazla küfür de ediyor.
  10. Kaan Lothbrok

Sıfır araba nasıl yıkanmalı?

Sıfır arabalar nasıl yıkanmalı çizilmemesi için? Dikkat et dediğiniz hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  11. Kaan Lothbrok

Nike ayakkabı önerisi

Beyaz renkli Nike ayakkabı önerir misiniz? Fiyat olarak 800'ü geçmezse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  12. Kaan Lothbrok

Televizyonlarda RAM var mı?

Sadece merakımdan soruyorum. Televizyonlarda RAM oluyor mu? Sonuçta onda da uygulamalar var.
  13. Kaan Lothbrok

Moto GP 20'de çektiğim bazı fotoğraflar.

Oyunu uzun zamandır oynuyorum. Neredeyse çoğu oyununu oynadım. Oynarken de bir kaç fotoğraf çekeyim dedim. Beğenirsiniz umarım. Fotoğrafların hepsi Moto GP 20'den çekilmiştir. Moto 2 ( 600CC 4 zamanlı ) Moto GP ( 1000CC 4 zamanlı ) Moto GP ( 1000CC 4 zamanlı ) Moto GP ( 1000CC 4 zamanlı...
  14. Kaan Lothbrok

Technopat Sosyal'de sürem dolmasına rağmen banım kalkmadı.

23 Nisan günü banım kalkıcakdı ancak 24 Nisan günündeyiz ve hala banım kalkmadı? Banımı kaldırmak için kime yazmam lazım?
  15. Kaan Lothbrok

Oyun oynamak için arkadaş arıyorum

Merhaba iyi akşamlar dilerim. Apex oynamayı seviyorum ama Apex oynayan arkadaşım yok. Hatta arkadaşlarım genelde oyun oynamıyor. Apex'i beraber oynamak isteyen ( başka oyunlarda olur. ) Discord üzerinden bana yazabilir. kaanlothbrok#8215
Geri