Arama sonuçları: *

1. Niki Lauda

E-Devlet telefon değişikliği sonrası nasıl giriş yapılır?

Herkese merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirdim ve önceki telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeden önce e-devlet cihaz onayını kaldırmayı unuttum. Eski telefonumu sattım yeni telefonumdan da bu sebeple hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çözümünü benimle paylaşırsa...
  2. Niki Lauda

F1 ve Premier Lig izlenebilecek platform var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Sadece F1 ve Premier Lig izleyebileceğimiz bir platform var mı? Beinn Connect'in sadece bunun ikisinin olduğu bir paketi yok. Kutudan değil de TV uygulama, site veya cep - tablet uygulama üzerinden izleyeceğim. Beinn'in paketleri çok pahalı.
  3. Niki Lauda

Logo tasarımı yaptırmak istiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Babamın yüz çekimi fotoğrafının bulunduğu altında istediğim yazılar olan metal bir plakaya logo tasarlatıp bastırmak istiyorum. Plaka yuvarlak olabilir veya farklı bir şekilde de olabilir. Örnek verecek olursam KFC logosunu düşünün. Yaşlı adam beyaz arka planın...
  4. Niki Lauda

Google kişisel veri sorunsalı.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bir yakınımın adı ve soy adını google'a yazınca sağ tarafta sanki bir işletmeymiş gibi konu ekine eklediğim görüntü çıkıyor. Google aracı ile evinin önünden geçildiği anın fotoğrafı görülüyor. Görüntü sorun değil fakat orası bir işletme veya iş yapılan bir adres...
  5. Niki Lauda

Fenerbahçe 1920x1080 Wallpaper Önerilerinizi Rica Ediyorum

Fenerbahçe 1920x1080 Wallpaper Önerilerinizi Rica Ediyorum.
  6. Niki Lauda

Şahsa ait olmayan bir yere dağ evi yapmak yasal mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Yaşadığım şehrin çok yakınında yüksek rakımlı bir yaylamız var. Ama maalesef orada tapulu şahsıma veya ailemden birine ait bir yerimiz yok. Alma imkanımda yok. Benim niyetim yerleşimin çok olduğu yere bir yer yapmak değil. Bildiğiniz bir dağda tepe yukarısında önü...
  7. Niki Lauda

Hepimizin berbat hayatları

Bir limonu 10 defa sıktığımız şu berbat hayatlarımızda stresten uzaklaşmak biraz keyifli vakit geçirebilmek umuduyla bir oyun bilgisayarı toplamak, yanına ek donanımlar almak gibi tek kaçabileceğimiz yerden git gide uzaklaşıyoruz. Dolar 10 TL oldu. Vergiler ve paramızın peçete kıymetindeki...
  8. Niki Lauda

Game of Thrones kitapları okuma sırası nasıl?

Herkese merhaba arkadaşlar. Her ne kadar finali üzücü bitse de defalarca baştan başlayıp bitirdiğim bu dizinin kitaplarını daha önce hiç okumadım. İnternette birkaç araştırma yaptım serileri toplu satan yerler var ama sırası ile ilgili bir bilgi yok. Hikayeyi en baştan doğru anlayabilmem için...
  9. Niki Lauda

Twitch Prime ile aboneliği iptal etme

Herkese merhaba arkadaşlar. Twitch Prime ile bir yayıncının kanalına abone oldum. O kanala olan Prime üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?
  10. Niki Lauda

Kız arkadaşıma doğum gününde ne alabilirim?

Öncelikle herkese merhabalar. Bir kız arkadaşım var. Yaklaşık 4 yıldır tanışıyoruz. Son 1 yıldır daha samimiyiz. Sevgilim değil kendisi. Ama her an her şey olabilir. Çok arada giden bir ilişkimiz var. Ne olduğu ne olacağı belli değil. Kendisi geçenlerde özel bir gün olmadığı halde bana küçük...
  11. Niki Lauda

Hafta sonu yaşadığım rezillik.

Herkese merhaba arkadaşlar. İşimde çalıştığımız sistemler kullanım dışı bir süre bende hafta sonu yaşadığım bir olayı yazmak istedim. Sahipsiz memleketimiz Osmaniyemizde alt yapı çalışması gereği yağmur gider borusu döşeme işlemleri başladı. Düzgün ve sistemli yapılsa herkesin işine gelecek...
  12. Niki Lauda

El ele verip piyasayı ve oyuncuları bitirdiniz!

Herkese merhaba. Çok doluyum bu konu hakkında bir şeyler yazmak istedim. Zaten ülkemizde Corona yokken Miningciler vb işleri yapanlar da yokken her şey pahalıydı. Şimdi daha pahalı olduğu gibi birde stok yok. Böyle bir yönetim şekli, insanların zihniyet şekli olabilir mi ya ? Yazık acıyorum artık...
  13. Niki Lauda

1.000.000.000 Dolarınız olsa ilk ne yapardınız? :D

Eğlencesine açılmış konudur. Cevapları heyecanla bekliyorum :D
Geri