Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

İncehesap güvenilir mi ?

Evime 40 dakikalık bir mesafede olan inc ehesaptan 1 haftadır kargo bekliyorum hemen kendilerinin yanında bulunan kargo şubesine verdikleri kargom 40 dakikalık yolu 48 saattir gidiyor gözüküyor ve herhangi bir güncelleme yapılmadı benle aynı ürünü alan arkadaşıma da iki defa kargonuz dağıtıma...
  2. 4emirrr

Lütfen durun ve bunu yapmayın.

Arkadaşlar sakin mi olsaniz. Tek tek yardım konusu açmak yerine birbirinizin konularini okusaniz yardimci olabilir
  3. 4emirrr

Ben yokken neler oldu

1 aylık bir tatile çıkmıştım forumda neler oldu özet geçebilecek var mı kendimi komaya girmiş de yeni uyanmış gibi hissediyorum (moderatör ekibiyle aramız biraz bozuk benle muhattap olmasın kendileri)
  4. 4emirrr

Bi insana yalan söylemediğimi nasıl kanıtlarım

Günlerdir düşünüyorum aklıma gelmiyor yalan söylediğimi sanıyor ama söylemiyorum nasıl kanıtlarım bu durumu
  5. 4emirrr

Yanlış anlaşılma üzerine sevdiğin birisini kaybetme

Beyler baya baya garip bi yanlış anlaşılma sonucu birisinin hakkında ağır konuştum ve eskisi gibi yakın değiliz artık olayı anladığımda beni insanlara kötülüyorsun vb. diye çıkıştı ve bu insanla açıkcası barışmak istiyorum aramız bi iyi oluyo bi kötü kafası gidip geliyo ne yapmalıyım.
  6. 4emirrr

Derslerim çok düşük ne yapmalıyım

Açıkcası bu güne kadar hep yüksek notlar almış bir öğrenciydim hiç çalışamadan girdim bu sene sınavlara sağlık problemlerim yüzünden fiziksel sağlığım zaten çöp oldu son 1 ay içerisinde zihinsel sağlığım da iyi durumda değildi anksiyete vb. rahatsızlıklar mentalimi düşürüyordu yıpranıyordum...
  7. 4emirrr

İstanbuldan Ankaraya nasıl gidebilirim?

İstanbuldan otobüs ile ankaraya gitmeyi düşünüyorum etimesgut'a gitmeliyim nasıl yapabilirim bunu etimesgut tarafında da otogar varmış sanırım oradan taksiyle geçmeyi planlıyorumne kadara patlar teksi ücreti ne kadar sürede giderim kalmayı düşünmüyorum günümü orada geçirip akşam geri döneceğim...
  8. 4emirrr

18 yaşından küçükler şehir dışında gündelik ev tutabilir mi ?

1 haftalık tatilde ankaraya gitmeyi düşünüyorum günlük ev fiyatlarının uygun olduğunu gördüm tek başıma olacağım günlük ev tutabilir miyim ?
  9. 4emirrr

18 yaşından küçük birinin (benim) tc'si ile ne yapılabilir

biliyorsunuz data'lar çalınarak kredi kartı bilgisi tc kimlik no gibi şeyler çalınıyor benimkinin de çalınmış olma ihtimali var kredi kartı zaten internet ödemelerine kapalı bir şey yapamazlar diye düşünüyorum tc'm ile de 18 yaşının altındayım diye naylon şirket vb. kuramazlar diye düşünüyorum...
Top Bottom