Arama sonuçları: *

1. Uğur

Wallpaper Engine den Wallpaper önerisi

Anime olmayan güzel kaliteli wallpaper önerir misiniz ?
  2. Uğur

PC masaüstü düzeninizi atar mısınız ?

Eski pcde masaüstünde hiç bişi tutmazdım sadece çöp kutusu olurdu. Programları veya oyunları aratarak açardım. Şimdi bir düzen yapayım diyorum ama nereye nasıl koysam bilemedim fikir vermek amaçlı ss alıp atsanız ?
  3. Uğur

Pc üstüne modem koysam sorun olur mu ?

Modemi böyle koysam sorun olur mu ısınma falan yapar mı ?
  4. Uğur

Bu pc kaça satılır ?

İŞLEMCİ=İntel Core 2 e6600 2.40ghz ANAKART=Asus P5PL2-E RAM=4GB EKRAN KARTI=AMD Radeon HD 5670 Windows 8.1 Eski bir pc var bunu kaça satabilirim ve nasıl hızlı satabilirim ? Siteye koyup satmak mı daha iyi olur yoksa bilgisayarcıya götürüp kaç para verirse öyle mi satayım.
  5. Uğur

Askerlik tecili için gerekli belgeler nedir ?

İnternetten araştırdım ama tam emin olamadım lise diplomasından başka ne ihtiyaç var bide lise diplomasını e devlet den çıkarsam olur mu ?
  6. Uğur

Geçen gördüğüm konuyu bulamıyorum

Geçenlerde ön ödemeli kartların karşılaştırıldığı konu gördüm işte netflix de şu kart şu kadar geri ödüyor diye spotify da şu kadar ödüyor diye ama kaydetmemiştim konuyu şimdide bulamıyorum yardım eder misiniz ?
  7. Uğur

Netflix görüntü kalitesi

Netflix üyelik alıcam evde 4k cihaz yok tv den ve telefondan izlicem 30 tl olanda hd yazıyor ama Netflix in sayfsında 720p ve üstü diyor 42 tl olanda 1080p ve üstü diyor sizce hangisini almalıyım?
Geri