Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Ayakkabı önerir misiniz

Yeni bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum, 1700 tl ye kadar bütçem var ayakkabı önerir misiniz
  2. Robin Buckley

Basslı kablolu kulaklık önerir misiniz

Şu an jbl c100SI kullanıyorum ve gayet güzel bence çok seviyorum ama daha doyurucu basslı bir kulaklık lazım bluetooth kulaklıkları hiç sevmiyorum, kablolu kulaklık istiyorum. Bildiğiniz en iyi basslı kablolu kulaklık nedir, mümkünse jbl marka olsun @Evil Belief
  3. Robin Buckley

Papara ibana para yollama limiti nedir

18 yaş altıyım. Arkadaşın ibana 3800 tl yollayacağım papara para yollama limiti nedir?
  4. Robin Buckley

Amazondan ne almalıyım sizce

Amazon 300 tl üzerine 100 tl indirim verdi. Amazonda gözünüze çarpan bir şey var mı, bunu al güzel dediğiniz vs
  5. Robin Buckley

Telegram yks pdf test kitabı

Bildiğiniz yks test kitabı pdfleri paylaşan bir telegram grubu var mı?
  6. Robin Buckley

Yks için önerileriniz nelerdir

Hedeflediğim üniversitelerin en düşüğü ilk 30k da. 30k içinde yapmış olanlara bazı sorularım var (sayısalcıyım) Çalışma düzeniniz nasıldı, günde kaç saat çalışıyordunyz Deneme çözmeye ne zaman başladınız Önerdiğiniz kesin çöz dediğiniz kaynak kitaplar neler Konu anlatımları için...
  7. Robin Buckley

📒Forum epik anlar kitabı oluşturuyoruz📒📒

Arkadaşlar forum epik anlar kitabı yapalım. Forumdaki en epik mesaj/konuların ss ini atın ve dijital bir kitap oluşturalım.
  8. Robin Buckley

Herkes Masaüstünü paylaşsın :D

Daha önceden yapılmış 2021 de ama bir daha yapalım. Herkes masaüstünü paylaşsın:blobdance: benimki: (fatih kalemi soru çözerken kullanıyorum :d)
  9. Robin Buckley

Bir oyun karakteri olsanız, kim olurdunuz

Bir oyun karakteri olsanız, kim olurdunuz
  10. Robin Buckley

Ailenize söylediğiniz en büyük yalan nedir

Söylediğiniz ve pişman olduğunuz yalan var mı
  11. Robin Buckley

Tarsus gizemli evde neler çıkmış olabilir

İnstagram da gezerken yine karşıma çıktı şu yer :) o olayın olduğu zaman bende Tarsus ta yaşıyordum herkes değiştirilmemiş incil vs bulundu diyordu. Sizce orda ne vardı? Neden kimseyi içeri almadılar? Neden halka açıklamadılar
  12. Robin Buckley

Tyt çalışabileceğim YouTube kanalları neler

Yazın tyt yi bitirmem lazım çalışabiliceğim mümkünse kendi kitabı olan YouTube kanalları neler, her ders için lazım. Bir matematik var sanırım, rehber matematiğin onun gibi kendi kitabı üzerinden tyt çalıştıran kanallar lazım
  13. Robin Buckley

Türkçe şarkı önerir misiniz

Hiç Türkçe şarkı dinlemem ama dinlemeye karar verdim. Güzel Türkçe şarkılar neler. Lütfen trollüne çakal falan yazmayın, düzgün güzel Türkçe şarkı istiyorum
  14. Robin Buckley

Stranger things 4 hakkında ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar öncelikle spoiler a dikkat edelim. İzlemeyen arkadaşlar spoiler yemesin, sadece görüşleri paylaşalım. Ben ilk iki bölümü bitirdim şuanlık fazla bir aksiyon yok yeni yeni başlıyor dizi ama şu anlık eski tadını vermiyor gibi. Sahneler vs güzel ama bilemedim diğer sezonlar daha iyi gibi...
  15. Robin Buckley

Forumda çoğu kişi nick kullanıyor, gerçek isminiz nedir

Hep merak etmişimdir, gerçek isimleriniz neler
  16. Robin Buckley

Monitör arkası rgb led kullanan var mı

Monitör arkasına led yapıştırmayı düşünüyorum, nasıl duruyor, iyi mi , güzel aydınlatıyor mu hem fikir olsun hem de kullanan varsa görelim. Eğer yapan varsa fotoğraf atabilir mi 1652726906 Kasa içine yapan varsa o da olur
  17. Robin Buckley

Teknosadan alınan papara nasıl kullanılır

Instagram reelste gördüm teknosada papara satılıyormyş 5tl ye. Bilen var mı veya alan. Alınca ne yapmak gerekiyor ininak gibi mi 1652621058 İninal 1652621064 İninal
  18. Robin Buckley

Foruma eklenmesini istediğiniz özellik var mı

Sanırım böyle bir konuya gerek yok çünkü zaten forum iyi bence ama belki işe yarar bir şey çıkar. Foruma eklensin dediğiniz herhangi bir özellik var mı?
  19. Robin Buckley

forumda nelerden uyarı yediniz

Tamamen merak amaçlı nelerden uyarı yediniz :D benim 4 tane var 2 si büyük başlık 1i konuyla alakasız mesaj diğeri çoklu konu, foruma yeni başladığımda almışım hepsini. sizinkiler neler
  20. Robin Buckley

İngilizce writing yardım

Arkadaşlar 50 puanlık bir yer, yaklaşık yarım sayfa olacak şekilde gelecek planlarını anlatan yazı yardım eder misiniz, (gelecek planlaması olacağı için will ve be going to kullanacaz) 1650905649 Veya*
Top Bottom