Arama sonuçları: *

1. Levi Ackerman

Hayatınız Bir Şarkı Olsa Hangisi Olurdu?

Evet gecenin absürt sorusu budur. Cevaplarınızı bekliyorum. Troll serbest :) Edit:
  2. Levi Ackerman

Papara Black Card Ön Ödemeli Kart mı?

Arkadaşlar yarın kesin alıcam sadece bu soruya cevap verilmesi gerek. Bu konularda biraz korkuyorum ininal almadan önce 100 kez düşünmüştüm. Bu kart ininal kart ile aynımıdır? Şimdiden teşekkür ederim
  3. Levi Ackerman

Şu anda ne dinliyorsunuz?

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Levi Ackerman

Anime dizi önerisi

Evet herkese selamlar dostlar İstediğim türler :Komik olsun fazla ciddi olmasın yoksa beni sıkıyor Bilim kurgu olursa güzel olur Konu güzel olsun dizinin içine çekmesini istiyorum Netflix den önerirseniz sevinirim İzlediklerim;Blue Exorcist, Fate serisinin tümü, Seraph Of The End, The Seven...
  5. Levi Ackerman

Benim hakkımda neler düşünüyorsunuz

Evet selam bugün sizden bir şey rica edeceğim. Forum açıldığında beri aktif olarak kullanıyorum (tabi bu aralar biraz saldım). Gelelim konunun asıl amacına benim eksiklerimi yada artıları mı en iyi konusuna cevap verdiğim arkadaşlar bilir. Beni iyi ve kötü yanlarımı eleştirmenizi istiyorum. Yada...
  6. Levi Ackerman

Herkes Spotify Playlistlerini Atsın

Evet ben buraya bırakıyorum İşte senin için bir çalma listesi… deXter - Musab https://open.spotify.com/playlist/4wOFkAGY1j3X0MvX8UsEwj?si=vw_AQl37TaOdHp2JCPeO4A Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Levi Ackerman

Christopher Paolini kitaplarını okuyanlar varmı?

Merak ettim. Arkadaşlar bilgisi olan varsa yada okuyanlar varsa yazabilirlermi miras dörtlemesi serisine bir kitap eklendi The Fork, the Witch, and the Worm acaba türkiyeye gelecekmi bu kitap. Bilenler lütfen yazsın Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Levi Ackerman

Neden foruma saldırı yapılıyor

İnstagramdan gördüm dün gecede giriş yapmamıştım Ne oluyor?
Top Bottom