Arama sonuçları: *

1. Furyy

İninal plus sözleşmem kaç günde gelir?

Arkadaşlar talebim onaylanalı 2 iş günü oldu ama hala randevu işleminde diyor ne zaman gelir tahminen ve hesap ne zaman aktif edilir?
  2. Furyy

18 yaşından küçüğüm tek başıma rapor alabilir miyim?

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım bugün okula gitmeyeceğim rapor almak istiyorum ama evde kimse yok tek başıma sağlık ocağına gidipte rapor alabilir miyim?
  3. Furyy

Sabah Ezanı çok geç okundu?

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum Sabah 4:19 gösteriyor ama az önce yani 05:00'te okundu
  4. Furyy

Sınavlar çok kötü geldi

9. Sınıfım biyoloji ve fizik sınavları açıklanmış 53 ve 51 almışım yani nasıl okadar iyi geçmişken bu kadar düşük aldım hiç anlamadım
  5. Furyy

Boyum dik bir yerde daha uzun oluyor

Arkadaşlar normal düz zeminde boyum daha kısa dik bir zeminde daha uzun oluyor neden olabilir
  6. Furyy

Sınıf korona yüzünden kapatıldı dershaneye gidebilirmiyim?

Arkadaşlar sınıfta iki kişi korona çıktı karantinaya alındı sınıf.Ben dershaneye gitsem sorun olurmu?
  7. Furyy

Seçmeli spor dersi nedir?

Arkadaşlar ders programında seçmeli spor dersi var ilk defa görüyorum ve bu ders bedenmidir yani yine futbol felanmı oynayacağız
  8. Furyy

Kurye ürünü bırakıp ürün parasını almadı?

Arkadaşlar bir siteden 350tllik alışveriş yaptım ve bugün kargo geldi ancak gelen kurye ürünü bırakıp gitti para istemedi bile ne yapmalıyım bu durumda Not:ödemeyi nakit olarak seçmiştim
  9. Furyy

Orucum bozulmuşmudur?

Arkadaşlar az önce oruçlu olduğumu unutup harama baktım ama niyet etmemiştim niyet edip devam edeyimmi yoksa hiç tutmayayimmi?
  10. Furyy

Kendi kendine konuşma hastalıkmıdır?

Arkadaslar öncelikle şunu söyliyeyim konu cidden troll değildir!Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var kendi kendimle konuşuyorum evet herkes konuşuyor diyebilirsiniz normal diyebilirsiniz ancak ben kendime bildiğim soruları sorup cevaplıyorum.Sanki biriyle konuşur gibi bu hastalıkmıdır bilen...
  11. Furyy

Orucum bozulmuşmudur?

Arkadaşlar bugün traş oldum sonra duş aldım ama ağzımı kapatmama rağmen kıl kaçtı orucum bozulmuşmudur?
  12. Furyy

Teknobiyotiğin yaptığı dolandırıcılık değil de ne?

Arkadaşlar teknobiyotikden 6ay önce bir sistem almıştım ancak fps drop aşıri işlemci ısınması var ve oyunlar kasıyor takılıyor cuma günü servise verdim ancak sorun yok diyorlar.Hiçmi ekran kartı kullanımını görmediniz?Hiçmi oyunda kasma görmediniz bide sorun bulamadık diye 180tl istiyolar ama bu...
  13. Furyy

Bilgisayarımda sorun yok ama var!

Arkadaşlar dalga geçmiyorum bakın lütfen okuyunuz.Teknobiyotik'ten 6 ay önce pc aldım imzamda var.Ancak oyunlarda fps drop oluyor ve kasma oluyor ancak bugün teknik servisden cevap geldi ve sorun yok diyolar bakın cidden bir sorun var çünkü fps drop oluyor kasıyor masaüstünde bile sayfayı aşağı...
  14. Furyy

Forum sizde de yavaşmı?

Arkadaşlar forumda dolaşırken yavaşlık var sanki,sizde de durum böylemi?
  15. Furyy

Bu parçalar kaç tl eder?

arkadaşlar elimde acer kg241qs monitör var ve ps3+gta5 var bunların ikisi 2.elde ne kadar eder?
  16. Furyy

Televizyonumda internet yavaş ve dalgali?

Arkadaşlar normalde kablosuz sabit 80-90 arası alıyorum telefonla ama televizyonda 80den 30a düşüyor birden videolarda sıkıntı oluyor ne yapabilirim? 1615155771 Up
  17. Furyy

Aliexpress yardım edermisiniz?

Arkadaşlar link atıyorum lütfen kardeşimin doğum günü var onun için. SLASH IT! https://sale.aliexpress.com/__mobile/slash_it_item_m.htm?itemId=1005001321287547&_currency=TRY&_lang=tr_TR&fromApp=true
  18. Furyy

Aliexpressden urünü alcam yardım edermisiniz?

Arkadaşlar bu ünü almak istiyorum yardım edermisiniz? SLASH IT! https://sale.aliexpress.com/__mobile/slash_it_item_m.htm?itemId=1005002205761631&bargainTag=bargain_new&_currency=TRY&_lang=tr_TR&fromApp=true
  19. Furyy

Bimcelliyim türk telekom online işlemleri kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar bimcell türk telekom altyapısını kullanıyor herşeyi onlardan online işlemleri kullanabilirmiyim?
  20. Furyy

Bimcell internetten paket yükleyebilirmiyim?

Arkadaşlar bimcelliyim nasıl paket yükleyicem internetten
Top Bottom