Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

İnsanın geçmişi ne ise geleceği o mudur? İnsan değişebilir mi

Arkadaşlar geçmişte yaşamış olduğumuz şeylerden ders çıkararak geleceğe odaklanabilir miyiz sizce? İnsan geçmişte ne yaptıysa çocukluktan mı yapmıştır yoksa şuan bile hala o düşüncelere sahip olabilir mi? Bu geçmişte neredeyse her şeyi yaşamış olan biri size sanki hiçbir şey olmamış gibi...
  2. TeknoPiyon

TC kimliğimi kaybetmiş olabilirim

Arkadaşlar şuanda ne cuzdanimda ne evde kimliğimi bulamıyorum. Bu kart ile neler yapabilirler bulan biri var ise ?
  3. TeknoPiyon

YSK ya anket firmalarını nasıl şikayet ederim?

Anket yapılması yasak olmasına rağmen bugün 4 farklı firmadan arandım bunları nereye şikayet edebilirim ?
  4. TeknoPiyon

20000 TL ile ne yapılabilir acil yardım

Arkadaşlar allahın izni rızası ve bereketi ile yakın zamanda elime vadesiz 20000 tl geçicek bununla napabilirim hediye çeki olarak geliceği için 2 bilgisayar 2 telefon almayı düşündüm siz napardınız birde 2 telefon ve 2 bilgisayara ayrı ayrı ne kadar ayırmalıyım sizce
  5. TeknoPiyon

Elektrik kesintisi sebebi nedir

Abi 30 dk dır elektrik yok müşteri hizmetleri ne ulaşılamyıro sizde elekteik var mı?
  6. TeknoPiyon

Forumdan 2 Hafta uzaklaşıyorum

Arkadaşlar günün ortalama 10 saati forumda geçiyor derste bile foruma giriyorum çünkü canlı ders anlamıyorum fakat forumdan uzak kaldıkça çalışabiliyorum sizlerden uzak tam 2 hafta geçiricem kendinize çok dikkat edin inşallah 2 hafta sonra sınavlardan gözü yükseklerde olarak çıkıp yeni...
  7. TeknoPiyon

Herkes sistem fotoğraflarını ve bilgilerini paylaşabilir mi ?

bu forumda en iyi sistem kimin hem fotoğrafını hemde sistem bilgilerini atıp paylaşırmısınız en merak ettiğim fotoğraflar @cfranko ve @Rambo_87
  8. TeknoPiyon

Hapşırırken Sizlerinde Burnuna güzel koku geliyor mu?

arkadaşlar ben her hapşırdığımda aşırı güzel bir koku geliyor burnuma bu koku ne sizede geliyor mu
  9. TeknoPiyon

Muhabbet kuşum asırı saldırgan

Arkadaşlar son 1 haftadır muhabbet kuşumu elimemaldiğim anda kanatana kadar ısırmaya başlıyor 2 yıldır ilkkez bunu yapıyor sebebi nedir cidden az önce elimemaldim derimi yedi parmağım kanıyor şuanda çok hırçın çok asabi bazen hapşırıyor sebebi ne olabilir
  10. TeknoPiyon

İçinizdeki Çalışma, Okuma ruhu değiştimi

Arkadaşlar 11 sınıfım ve ders çalışmam gerekn yerde ben hiçbri şey yapmadan oturuyorum çalışma hissim yok aileme karşıyım ve çalışmak dahi istemiyorum ailemle sık sık kavga dövüş fen lisesi öğeencisiyim ve çok başarılıydım artık başarı kalmadı soru çözemiyoeum konu nilmiypeum ülke şartlarında...
  11. TeknoPiyon

Netflix iptal etmede ücret geri ödeniyor mu?

Arkadaşlar netflix alıcam fakat iade etmeyi düşünüyorum 1 haftaya bir dizi izleyip çıkıcam iade süreci nasıl oluyor tam para iade ediliyoemu anlatabilir misiniz
  12. TeknoPiyon

İnstagram da ana bacı demeden söven çocuk

Arkadaşlar bir sayfam var ve bir çocuk sürekşi ana bacı sövüp duruyor ve bunu bir firma hesabı ile yapıyor firmayı karalamaktan millete a*k ler den tutun a* lar pezodan başka şeylere aşada bazı bana özelden yazdığı küfürleri atıcam savcılıkla uğraşmama gerek varmı sizce yoksa cumhuriyet baş...
  13. TeknoPiyon

DonanımArsivi.com AlexaTrafficRank Değerleri (Günlük Değişim)

Arkadaşlar Konu Her gün Düzenlicek bu yüzden konu her gün yükseltilicektir merak etmeyin bugün 463.olduk yine sizlerin başarısı (İLK BAŞLANGIÇ TRRANK 471)
  14. TeknoPiyon

amazon yurtdışı ürün gelişi

arkadaşlar amazon germany deki bir firmadan bir anakart alıcam fakat kargo ücreti 122 tl kargo elime kırık bir şekilde gelse veya gelmeme durumunda bunun sorumluluğunu kim alıyor acaba bir bilgilendirme yaparmısınız rica etsem
  15. TeknoPiyon

İtopya sitedeki indirimler mağazadada geçiyormu

arkadaşlar istanbul ikitellide yaşıyorum internet üzerinden msi g241 alıcam fakat kargodan 1 2 haftada gelebilir diye mağazadan gidip almayı düşünüyorum sitedeki indirimler acaba mağazadada geçerlimi bileniniz var mı?
  16. TeknoPiyon

Opera GX çoğu reklamı engellememe sorunu

arkadaşlar bugün opera gx deki bir hata diyebilceğimiz bir hatadan bahsedicem bir sayfanın 1920x1080pixellerinde 20 den fazla reklam olduğunda 19 unu engelleyebiliyo 1 ini engelleyemiyo örneği aşağıda
  17. TeknoPiyon

İtopya,incehesap gibi firmaların fahiş fiyat farkı

Merhabalar Donanım Arşivi Forum sakinleri Dün gece saat gece 01.00 da İtopya ve incehesap gibi sitelerden bilgisayar toplamaya çalıştım ve topladımda fakat itopyadan toplayın 7500 incehesaptan toplayınca 7400 gibi bir fiyatla karşılaştım fakat internet üzerinde akakçe veya cimri.com gibi...
Top Bottom