Arama sonuçları: *

1. ouzz

İnternet kafede çalışmak

Bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahibim fakat sunucu konusunda pek bilgim yok. İnternet kafede çalışan birinin neleri bilmesi gerekir? Örneğin CCBoot, iCafeMenu gibi şeyler bilmeli miyim? Kafe sahibinin gözüne nasıl girerim ilk konuşmada? Her türlü tavsiyenize açığım.
  2. ouzz

13 gün çalıştım fakat 8 günlük maaş yatırıyorlar

2 hafta önce bir işe girdim toplam 13 gün çalıştım fakat sigorta girişimi 5 gün sonra yaptılar 8 gün çalışmış olarak gözüküyorum. Bugün işten çıkışımı verdim ve imzaladığım kağıtta maaşın hesapladığımdan 1400 tl civarı eksik olduğunu gördüm. Gidip sorduğumda ise 5 gün deneme süresi verdiklerini...
  3. ouzz

Sizce yeni işim nasıl?

Arkadaşlar yeni bir işe başladım 2 3 gün önce. Her gün şehir dışına çıkıp 3 saat yol gidiyoruz toplam. Yol konusunda problem yok hatta seyehati de severim. Gittiğimiz yerlerde evlere gidip tek tek kapıları dolaşıyoruz öncesinde kısa bir sağlık hakkında bilgilendirme yapıyoruz ardından ürün...
  4. ouzz

Telefon için duvar kağıdı

Aylardır aynı duvar kağıdı ve aynı temayı kullanmaktan sıkıldım değişiklik olsun istiyorum. Ekranım AMOLED ona göre siyah duvar kağıtları da olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an kullandığım duvar kağıdı ve tema:
  5. ouzz

Bilgisi olmadan fikri olan insan

En nefret ettiğim insan tipidir. Bilgili olduğum bir konuda yalan yanlış tahminler yürütüp bana kafa tutuyorlar bazıları. Hatta delil göstermeme rağmen yanlışından vazgeçmiyor ısrarla kendi fikrini savunuyorlar. Kesinlikle Ebu Cehil bile bunlardan daha akıllıdır eminim. Ve bunlarla tartışırken...
  6. ouzz

Bi kız neden bir anda gider?

Gerçekten hiç anlamıyorum daha 2 gün önce gece uyumadan önce telefonda konuşmuştuk sonra annesi aradı ve konuşup geliyorum dedi. Onu beklerken uyuyakalmışım yarım saat sonra gelmiş o da uyudun mu iyi geceler yazmış. Sabah uyandığımda günaydın, kusura bakma uyuyakalmışım falan dedim son görülmesi...
  7. ouzz

Hangisi gerçek Binance

Agalar internete binance tr yazınca iki tane çıktı birinde binance.com/tr yazıyor diğerinde trbinance.com yazıyor bunların hangisi gerçek şimdi?
Geri