Arama sonuçları: *

1. Aoruss

elin üstüne yapılan dövme çok acıtır mı

Elin üstüne yapılan kalıcı dövme çok acıtır mı ve ortalama kaç TL
  2. Aoruss

nisa 34 ayette dövmek hangi anlamda kullanılmış

Sorgularken Nisa 34. ayet gözüme çarptı ordaki dövmek hangi anlamda kullanılmış bildiğimiz şiddet anlamında mı ? Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha...
  3. Aoruss

deizm e göre öldükten sonra ne olur

öldükten sonra ne olur
  4. Aoruss

Kaykayın tekerleğini boyarsam bişey olurmu

Tekerleğin yanındaki desen hoşuma gitmemeye başladı onu boyamayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkarmı
  5. Aoruss

Fingerboard ta nasıl daha yükseğe ollie yapabilirim

Kaykayla alakalı forum bulamadım burda konu dışında soriyim dedim ben çok fazla yükseğe kaldıramıyorum nasıl yapabilirim.
  6. Aoruss

Sistem savaşları (kendi sisteminizi atın)

Herkes kendi sistemini atsın Örnek:
  7. Aoruss

ziya selçuk istifamı etti

Beyler şuan gördüğüm şey bir rüyamı yoksa z*ya selçuk istifamı etti.
  8. Aoruss

Banyo yaparken sular kesildi kafamda köpük kaldı...

Beyler acil taktik lazım nasıl kafamdaki köpüğü alabilirim. Havlu ile silsem havlu çok köpük olurmu.
  9. Aoruss

NZXT KASALARI SATIŞA ÇIKTI

NZXT nin kasaları stoklara geldi ürünleri görmek için linke tıklayın https://www.itopya.com/nzxt/
  10. Aoruss

Doların düşmesinin sebebi ne

Sizce doların düşmesinin sebebi ne dolar 8.20 den 7.15 ye düştü
  11. Aoruss

forumda level atlama

Heryere baktım bulamadım forumda profil fotoğrafının altında psu isimleri oluyor 80+ 80+ gold gibi benimki 80+ nasıl arttırıcam :D
  12. Aoruss

tecnopat sosyal ve forum donanım arşivi neden birbirlerine bu kadar benzeiyor

Başlıkta gördüğünüz gibi sadece meraktan soruyorum neden bu kadar benziyor ya da banamı öyle geliyor :D
Top Bottom