Arama sonuçları: *

1. N-sar

Prime video kullanılırmı?

Arkadaşlar şuan 30 günlük deneme sürümünü kullanıyorum daha önce hiç böyle bir uyguluma kullanmadığım için bana ilaç gibi geldi sizce fiyatını hakediyormu ve siz olsanız kullanırmıydınız.
  2. N-sar

Bu yob*zlar artık dış politikamıza da etki etmeye başladı

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Kore-Türkiye ilişkileri nin yıl dönümü için bir etkinlik hazırlanmıştı bu etkinlikte k-pop konser verecekti ancak bir grup yob*z Etkinliği saçma sapan bahaneler ile iptal edilmesini istediği için korelilerin bize karşı olumlu düşünceleri değişti ve bizi gri listeye...
  3. N-sar

Forumun ana sayfasından şeker yağıyor?

Arkadaşlar özel bi gun mü bugun niye şeker yağyıor forum da
  4. N-sar

Kufur eden veledi dava ettim gerçek mi?

Arkadaşlar biliyorsunuzdur egois patinin bir sürü bu şekil de olayları var sadece o değil bir çok yayıncı yada youtuber bunu yapıyor sonuç gelince size haber vericem diyor ama haber vermiyor sizce bunlar gerçek mi? 1647801998 bunun gibi sayamadığım kadar çok videosu var
  5. N-sar

Türkiye'nin nükleer füzesi var mı?

Arkadaşlar ne kadar iyi bir şey olmasa da varmı diye insan merak ediyor bence olması lazım çünkü diğerleri hep bu konudan tehdit ediyorlar bizi
  6. N-sar

komünizmin eşitlik ise neden herkes komunist değil?

Arkadaşlar hepimiz sınıf ayrımı gözetmeyen bir ülkede yaşamak isteriz kim istemez ben komünizm'i derinden araştırmadım üstün körü bir baktım kominizim sınıf ayrımı gözetmeyen bir yönetim biçimi imiş e zaten sınıf ayrımı yoksa eşitlik ve adalet var demektir o zaman neden herkes komünist değil...
  7. N-sar

Bu görüntünün adı ne?

8. N-sar

Nick önerisi yaparmısnız?

Arkadaşlar adım Ensar adımın geçtiği güzel bi nick önerir misiniz? yada nick bulan bir site falan
  9. N-sar

Davutlu köyü olayı gerçek mi?

Arkadaşlar bazı bilgiler gerçek olmadığını kanıtlıyor ama bazıları gerçek olduğna çok inandırıyor sizce bu olay gerçek mi?
  10. N-sar

Max 100TL ye anneler gunu hediyesi

Arkadaşlar 13 yaşındayım butçe kısıtlı çok fazla babam dan haçlık da almıyorum kenarda koşede bi 100TL em var sizce anneme ne aliyim.Akıllı bileklik alıcaktım çok pahalılar xomi olanlar başka ne alabilirim onerileriniz i bekliyorum.
  11. N-sar

Duvar kağdı onerisi fps turu oyunlar oynuyorum

(manzara falan da olur)
  12. N-sar

(ciddi soru)Bilgisayar tamir dükkanı açmam için hangi liseye gitmeliyim

arkadaşlar soru başlıkta.
  13. N-sar

profilin yanındaki 80+ nasıl değişiyor

arkadaşlar profilimizn yanin daki 80+ lisanları nasıl değişiyor?
Top Bottom