Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

kendimi durduramıyorum, hep daha fazlasını istiyorum

iyi akşamlar, sorunum şu ki, ekipman alacağım. kendi bursum var maddi açıdan ailemi yormuyorum bu konuda, burs 500 tl. klavye mouse kulaklık ve monitor. klavye alırken mesela 600 TL'ye bir klavye buldum, ama 800 TL'ye bi tık daha iyi bir klavye var. sırf daha iyi klavyeyi almak için 1 ay bile...
  2. Frecksloin

Boşluğa düştüm, yardımcı olabilir misiniz?

LGS bitti, sınava çalışıyordum, dershane falan akşam 7 gibi eve geliyordum fakat şimdi yapacak hiçbir şeyim yok, birkaç arkadaş var gün içinde onlarla konuşuyoruz. pandemi içinde ne yapabilirim, öneriniz var mıdır? çok fazla online vakit geçirmek istemiyorum. teşekkürler.
  3. Frecksloin

Hediye olarak ne seçmeliyim?

Bir kız arkadaşım var, küçücük herhangi bir şey ile mutlu olacak bir kalbi var ama o kalbe değecek bir hediye bulmalıyım, sevgili değiliz.
  4. Frecksloin

Otobüs kartımı kaybettim. Üzerinde TCKN olduğundan dolayı sıkıntı çıkar mı?

14 yaşındayım, devletten aldığım iokbs sınavı bursu var. Otobüs kartında adım, soyadım ve TCKN yazıyor, bir sıkıntı çıkar mı, annem endişeleniyor.
  5. Frecksloin

Sistemi ne zaman toplamalıyım ?

14 yaşındayım. LGS'ye hazırlanıyorum, elimde yaklaşık 6k var, yaz tatili boyunca dayımın yanında çalışıp para kazanacağım, sizce sistem fiyatları ucuzlar mı ? Ailemden destek alarak sınav sonrasında toplayabilirim, ama fiyatların düşmesi gerekiyor, ne yapmalıyım, fikirlerinizi belirtebilir misiniz ?
  6. Frecksloin

Nasıl beraber film izlenir?

Netflix party'yi biliyorum. Birkaç tane site denedik ama olmadı. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Top Bottom