Arama sonuçları: *

1. yigitern

Discord 2 faktörlü doğrulama

arkadaşlar 2 faktörlü doğrulamam vardı Authenticator ' üzerinden yapıyordum fakat telefonum elimde olmayan bir sebep yüzünden sıfırlandı ve geri yüklediğimde discord koduma ulaşamadığımı gördüm napmam gerek back ups dosyam yok.
  2. yigitern

Wallpaper Engine Mevcut Wallpaperime Nasıl Şarkı Ekleyebilirim?

Wallpaper engineden bir wallpaper yükledim fakat müzikte eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
  3. yigitern

Polis tarafından ifadeye çağrıldım

Bugün sabah 9-10 arası bir saatte kapı çaldı ve ismimi söyleyip polis olduğunu söyleyen bir kişi geldi ve ifade vermem için karakola gelmem istendi bende evde tek olduğumu babam ile gelip gelemiyceğimi sordum o ise bana pazartesi günü gel diyip numaramı aldı bana ne bir kağıt bırakıldı ne de bir...
  4. yigitern

En Çok Utandığınız An?

Youtubede Porçay izliyordum ve utanç verici anlar videosunun 3. bölümünün geldiğini fark ettim fakat bu bana yetmedi sizlerdende duymak isterim. Şahsen benim anım şu şekilde yaklaşık 2-3 sene önce lise 2 veya lise 1'e gidiyordum ve sınıf kapımızın ortasında ufak bir cam vardı içeriyi...
  5. yigitern

Kullandığım Gmail Eski Numarama Bağlı

Arkadaşlar telefonuma kullandığım mailin kimlik doğrulaması geldi 3 tane mailime ait bir tanesine giriş yapabildim fakat diğerine giremiyorum
  6. yigitern

Yunanistan vatandaşı olabilirmiyim ?

Selamlar aranızda avukat veya bu konular hakkında bilgisi olan birisi var mı ? Annemin anannesi yunanistan vatandaşı (Bildiğim kadarıyla 3. kuşak oluyor) Annem yunanistan vatandaşlığı nasıl alabilir? Alabilme şansı var mı?
  7. yigitern

OPERA GX YOUTUBE KIRMIZI EKRAN

Opera GX üzerinden youtube açtıgımda böyle gözüküyor video başlıyor fakat görüntü bu şekidle
  8. yigitern

Otogara gittiniz ve karnınız aç orada oturup yemek yermisiniz ?

Otogar'a gidiyorsunuz ve bir yola çıkacaksınız veyahut eve dönüdünüz ineceksiniz otogardaki kafelerde yemek yermiydiniz ? Hijyen konusunda ön yargınız olurmuydu yoksa yermiydiniz direk?
Geri